Överraskad


Just nu känns allting så fruktansvärt bra! En händelserik vecka so far, kan man väl säga. Det goda väger upp det dåliga, tusen gånger om i det här fallet.


En trevlig bot från Pitebo damp ner genom brevinkastet tidigare i veckan, 700:- /störningsjouren. En "gammal" fest som urartade lite lagomt sen typ över ett halvt år tillbaka i tiden. Nåväl, den smällen får man väl ta även fast det svider.
En till bot lyckades jag förresten samla på mig i Fredags när jag på morgonen skulle göra en blixtvisit inne på Gina Tricot. Redan efter ett par minuter kikade jag ut mot parkeringen för att försäkra mig om att bilen fortfarande stod ensam. Hmm...jag blev för rädd för att kuta ut i bilen och köra iväg när P-vakten stod med sitt block i högsta hugg.
Måndag kl. 15.30 -Tandläkartid. Finns det någon som kommer lindrigt undan när det är dags att betala de "fel" som eventuellt åtgärdats + tandläkarbesöket. (När jag för övrigt var färdig hos tandläkaren, kom en karl och viftade på sina armar och skrek att jag hade punka på framdäcket. Jippi!)
Igår när jag slutat jobba så skulle jag hoppa in och köra truck för Mats tills han kom tillbaka från utbildningen, så jag sprang och hämtade en CD skiva som jag hade i bilen och hoppade glatt in i trucken och tyckte mig höra en liten duns av någonting som föll mot asfalten. Jag kollade ner om jag hade tappat någonting, men ingenting låg tillsynes på vägen så jag gasade iväg. Mats kom så smånignom tillbaka, så jag lämnade över fordonet för att pallra mig hemåt, kollade om mobilen var kvar i fickan, men icket. Då slog det mig att det givetvis var den som fallit ur fickan, och jag kan ju säga att det inte var mycket kvar av den  när jag väl hittade den typ överkörd av ett 30-tons fordon, haha. Well, well...what do you say? Till saken hör dock; att jag precis en vecka tidigare investerade i en sprillans ny telefon, för att jag slarvat bort den som jag hade i min ägo i så länge som något år.
Igår när jag var ute på promenad, så passerar två fjortissvin på en ful nersläckt moped och kastar någon form av mjöl på mig där i mörkret. Tack och lov blev deras uppdrag inte riktigt till 100 % fulländat, men ändå!
Plus, att det inte finns en droppe varmvatten i min lägenhet idag!? Förbannat...



Den 26:e December bär det av till Puerto Rico, Gran Canaria med famljen i två veckor, och SOM det blir härligt! :D

Vårat hotell

En sak tål  nog att hållas på ett tag till, så det så :) Men vissa människor förtjänar någonting mer än bara ord kan beskriva :)

Mer då? På Fredag blir det fest för hela slanten. En fest med Setra står på tur, och jag tror nog att det kan bli en väldigt rolig kväll.

Nu får det vara nog för idag. Nu är det dags att sova :)

Puss och godnatt!


RSS 2.0