04.49


Jeees, snart är det helg! Har haft en lite upp-och-ner-vänd dag, eller rättare sagt natt. Jag har i alla fall fått uttrycka min ilska på en stackars skräpback. Helvetestimmar. Givetvis blir det extra djävligt när den ordinare är ledig, sen får man istället springa och leta efter någon annan som kan hjälpa till. Som om man inte lärt sig ett skit under fyra månader på avdelningen. Haha, kul att känna sig som en big looser igen.

Visste någon förresten att en genomsnittlig månadslön i Ryssland låg på 835 kr år 2001. Den har under sju år, fram tills 2008 stigit med cirka 402%. Nu ligger medellönen på cirka 3550 kr vilket ger en årsinkomst på cirka 41000 kr. En liter mjölk under 2001 kostade 3 kr, för en timmes arbete fick man alltså lite mer än en liter mjölk, rätt snedvridet.

Har dessutom hunnit bli lite småkär i ett hus jag hittade nyss på internet. Too bad! :)  Å andra sidan kanske det blir att investera i en liten hundkoja i ull med inbyggda värmeslingor som man kan flytta in i. Varmt, mysigt och rätt ovanligt. Ja man vet aldrig ;)

Hejs!

Gah!

Såhär sjukt opeppad på att jobba har jag nog inte varit på väldigt länge. Jag längtar redan hem till min Niklas, trots att jag inte ens har gått utanför dörren ännu.

Bläääääääääää!

Sov gott, alla ni som får och kan.

/Fanny

Hej och hå!


Sitter och slöar framför datorn, tänk att det kan vara så rogivande att snoka runt bland bloggar och bildhav. Vaknade för en dryga halvtimme sedan. Det var Fan tungt att jobba natt, naaanting. Sista passet inatt och det känns riktigt skönt faktiskt. Tycker bara att det känns lite mått oroande hur djävulskt fort veckorna rullar iväg, helt sinnessjukt.
Måste förresten skynda mig att hämta posten på postutdelningskontoret innan 16.00 kom jag precis på. Av någon outrgrundlig anledning så har jag inte fått mitt eftersändningsbrev till den nya adressen, vilket betyder att det inte finns någon giltig underteckning på att jag verkligen har flyttat. Har hämtat posten där en gång, men det hade inte kommit då heller. Jag håller tummarna för att det har kommit så man slipper ringa och gnälla, det är alltid lika irriterande när saker och ting inte fungerar som de borde.

Igår så hade jag i alla fall en mycket trevlig dag. Var på stan med Emmeli (och ögonshoppade givetvis). Sen käkade vi på café piteå och pratade litegrann. Kulikul! (Sen Emmeli; Så imponerade nog inte nässprayet så mycket på mig heller ;-P )
När jag kom hem och skulle åka iväg med bilen, så hade jag dessutom lyckats med ett nytt rekord när det gäller X antal böter/vecka. Min tredje  bot sedan fredag. Jag är måttligt less och förbannad. Jag får faktiskt skylla på att RAWI inte har en enda P-plats att bistå med. Sen att jag kanske inte orkar springa och flytta bilen var 3:e timma är väl kanske mitt fel.
På eftermiddagen kom i alla fall Niklas hem, vi käkade sen åkte vi till Micke, Jenny och Melvin. Vilket charmtroll den lilla krabaten är. Han tycker verkligen att allting är helt underbart roligt. På så sätt fungerar han ungefär som terapi, är man på halvtaskigt humör så åker man definitivt inte därifrån utan ett leende på läpparna.

Näe, nu ska jag göra någon nytta tror jag.

- See ya later alligator.
(- In a while crocodile!)

Update!

Så var snart, även denna dag passé. Har drygt en timmas hårt arbete kvar, eller hårt kanske var att ta i. Lyckades i alla fall ta mig en liten promenad idag. Traskade iväg mot stan för att se om det fanns någonting fint att drömma om. Ska åtminstone bli lite, eller faktiskt mycket mer återhållsam när det gäller pengar.
Fick i alla fulla fall skoskav efter en kvart, blev förbannad. Gick och köpte ett par riktiga uteskor, som jag faktiskt inte har ägt på år och dagar. Ett par för halva priset, så det ser jag som en väl investerad slant.

Här på jobbet börjar vi bli färdiga med en till av våra evighetskörningar. Efter drygt 3 veckors likadant jobb börjar vi bli sådär, lite smålessa. Dessutom fick vi tårta idag, mumma.

Imorgon börjar man inte förrän 22.00, så eventuellt blir det att tvätta lite. Sen blir det lunch med Emmeli :)

Nääe et doog häjn.

Adjö!


Tisdag.


Idag börjar jag klockan 14.00. Det värsta med att jobba eftermiddag är att man knappt får någonting gjort under dagarna. Så klart om man nu kliver upp typ 10.00 som idag. Dagarna blir som för korta efter man har käkat frukost, och innan man har gjort sig klar så är ju jämt klockan minst 11.30 och då är det ju bara 2 timmar kvar innan man ska iväg. Tror man måste börja kliva upp två timmar tidigare och ställa in sig på att man faktiskt hinner göra mycket under den tiden. Synd att man är en nattuggla.

Hur som haver så hade jag i alla fall tänkt göra ett ryck och eventuellt gå ut och gå en snabbis, det var ju så sjukt fint väder idag, 0-gradigt och sol. Sen måste jag nog gå till stan en sväng också. Bäst att skynda sig!

Ha det :)


Hä tjänsch nalta bättär nö.


Nu har man vaknat till och livet känns nästan som en dans på rosor igen. Men bara nästan, huhu :) Fick höra några snälla ord idag från den personalansvarige här på min avdelning. Kändes som att jag kanske gjort någonting bra i alla fall, trots att jag ser ut som typ en vandrande lik eller nåt i den stilen.

Har även hunnit fundera lite gällande den kommande helgen. Imorgon jobbar jag till 13.00, sen blir det sova om inte Niklas har någon roligare sak på planeringen. Annars blir det en slöfredag, kanske köpa hem massa godsaker, hyra ett gäng filmer och bara dumslöa.

Var som sugen på att åka iväg och göra någonting, Ikea skulle ha varit roligt men det känns lite drygt att åka dit helgen före löning. Skulle ju vara suiperfint väder i helgen verkade det som, så man kanske ska ha en hälsohelg och göra massa roliga saker utomhus? Nåja, we'll see. Nu ska jag göra ett sista ryck.



Älskar dig Niklas!


Puss!

Daeeeeemn!


Det är fånigt att gnälla. Men...jag håller på att somna på stående fot. 2 ½ skift kvar, just nu känns det sjukt jobbigt men om ett par eller tio kaffekoppar till kanske det känns bättre. Förhoppningsvis. Klockan 14.15 är jag definitivt upptagen med att "powernappa". Så elääändigt. Hur som haver, "jär höuede dåmt, så får kroppen liijd". - Eller vöre?

-Over and out-

Gah!


Sitter på jobbet och försöker komma på något bra tidsfördriv, räknar sekunderna för varje bit som jag stoppar in i NC:n. Fan vad lång tid dom tar på sig dom djävlarna, man blir alldeles seg. Kör stenhårt i veckan, har bestämt mig för att bli miljonär så jag kör dubbla skift för att verka riktigt jävla ursnål. Haha :)
Just nu här på ABB är det då inte riktigt sådär att man behöver bli utbränd på kuppen, så det går faktiskt rätt bra. Har mycket tid över för att grubbla på saker och ting. Det behövs ibland. Sen om man någon gång kommer att få tummen ur röven är väl en annan femma.
Det finns så mycket man vill just nu, fast samtidigt så går det bara inte. Livet står liksom still, även om jag stundvis  trivs ganska bra med det också. Jag kan bara bli så less på mig själv ibland för att en del saker inte är som jag önskar att de vore. MongoFanny.


Näe, undra om biten är färdig nu, ska gå och kika.

Älskling, du är bäst i världen.

Puss, hej!

Tidsfördriv...


Gah, känner mig rätt mör idag. Jobbar förmiddag i veckan, så bara för den skullen blir man ju superseg hela dagen. Sen att vi har burit möbler i några dagar nu gör ju knappast saken bättre. Man ska inte klaga, det börjar faktiskt närma sig slutspurten i läggan nu, vilket känns sjukt skönt. Jag blev förövrigt av med den redan en dag efter anmälningstiden gick ut, dvs. i Fredags. Fick en vecka på mig att flytta ut, så innan klockan 12.00 nu på fredag ska allt vara kittat.


Strunt...


Gah, som jag försov mig idag då. Glömde ställa väckarklockan så jag vaknade typ 11.30. Jag som skulle vara seriös och göra ett ryck från morgonen i lägenheten. Niklas var så snäll och ringde ett tag efter jag hade vaknat och frågade vad jag ville ha från Big boy, så nu är jag ju laddad med energi :) Nåja, jag ska strax kila iväg och börja. Mitt största problem just nu är att det inte finns en enda flyttkartong i hela stan, inte ens Niklas föräldrar hittade en kartongjävel i Luleå när dom var där igår, men tanken var ju god i alla fall :) Men ändå, sjukt irriterande att det inte finns. Har jag riktigt tur finns det på pappersgrossen, annars blir det väl att åka förbi ICA ett varv till, eller Coop. Aja, det löser sig säkert. Anmälningstiden på lägenheten går i alla fall ut idag, sen börjar väl det förhoppningsvis ringa någon som är intresserad av den. Kom förresten på nu att jag måste göra en adressändring gode snart. DESSUTOM börjar jag blir riktigt jävla less på min mobiltelefon, så den ska in på lagning jävlat NU, det går inte att skriva sms med den utan att telefonjäveln stänger av sig varenda gång.

Nä, har en del att göra! Hejs!

Tjingeling!

Det blev som sagt en rätt så lugn helg. I fem timmar blev jag städandes i lägenheten, sen blev jag less. Jag och Niklas packade ett lass och körde det hem till honom, sen blev det lite småfix här innan vi tog oss ett glas vin och käkade middag. Sen  såg vi "Underbar och älskad av alla", rätt charmig film fast boken är tio gånger bättre. I lördags hade jag tänkt fortsätta pyssla och städa, men det verkar inte finnas en enda jäkla flyttkartong kvar i hela Piteå, så det blev ingenting av det heller. Ska försöka en gång till imorgon innan jag börjar jobba. Igår var vi och åt en god middag hemma hos mamma och pappa, mycket trevligt! Har varit sliten som ett as idag, har haft eller HAR så sjukt jävla ont i magen så jag har inte fått mycket vettigt gjort. Jag och Niklas har varit och grattat hans brorsa som fyllde år, och så har vi spelat lite Playstation.

Näee, nu är det nog filmdags känner jag. Men först ska jag lägga in bilderna från Kanarieöarna, samt ladda hem några braiga låtar till mobilen! :)



Puss till Dig!


RSS 2.0