Rubrik?


Äntligen hemkommen från en intensiv arbetsdag.

Att börja dagen med att försova sig en halvtimma var kanske inte det ultimata uppvaknandet, tur dock att jag ändå vaknade till så pass tidigt med tanke på att alla 3 väckarklockor som jag har, redan var avslagna. Till råga på allt skulle jag på SCA som jag inte på är sådär jätteofta, vilket gör saken extra pinsam. Nåja, köpte lite fika på Statoil som ursäkt för mitt snedsteg, det  brukar fungera rätt bra faktiskt :)

På grund av personalbrist så hoppade jag även på veckans eftermiddagsskift på Setra, så det blev att jobba dubbelt. Lyckades faktiskt lukta till mig en brand idag; Det hade luktat typ brand, eller typ bränt mer eller mindre hela dagen, efter mat gick jag och körde paketläggaren, och då stankt det eld, och så blev det en tunn rök där jag stod. Så jag gick till dom andra två ggr innan jag lyckades övertyga om att det var nånting som verkligen inte stod rätt till och mycket riktigt så hittade vi en liten brasa vid några elledningar under golvet som vi släckte, den var ju inte enorm men den hade väl kunnat bli desto värre om det inte blev upptäckt. Dagens goda gärning kan man väl säga :)

Imorgon ska jag nog kanske göra ett träningspass på Steppan om jag hinner, sen blir det eventuellt en tur till Sunderbyn och hälsa på mormor en sväng om det finns någon bil jag kan låna som inte har världens sämsta däck. Hade även tänkt ta mig en tur in till stan och göra några välförtjänta inköp nu när löningen förhoppningsvis har kommit in på kontot, inte tråkigt!

Nu tror jag bestämt att jag ska sova, ha det!


Handel.

Har precis kommit hem från ännu en arbetsdag. En hel del folk har det i alla fall varit i Gallerian. När det lugnade ner sig litegrann i butiken försökte jag hitta ett ställe där man snabbt kunde få i sig någonting att äta, vilket visade sig vara helt omöjligt. Köerna var enorma överallt! Så en varmkorv fick bli min lurre.
Det var i alla fall väldigt kul att prova på någonting nytt, sen är det ju ett plus att träffa massa trevliga människor :)

Vad som händer ikväll är ovisst, funderar på att ta en prommis, och sedan åka hem till mamma och pappa och bara mysa. Känner mig lite trött , så det blir väldigt lugnt idag plus att det eventuellt kan bli någon timmas arbete imorgon också. Men något vinglas kan det bli, bara för mysfaktorns skull! Det är ju trots allt helg.

image9

Full rulle.


(Irriterad på mig själv av tusen orsaker.)


Full rulle har det i alla fall varit i veckan, en anledning till att jag inte har varit direkt aktiv här på bloggen på ett tag. Förra helgen blev rätt lugn ändå, under fredagen monterade vi en soffa hemma hos mig sedan tillbringade jag resten av kvällen hemma hos mor och far. Somnade dock på soffan väldigt tidigt efter att tröttheten slog ner som en blixt i huvudet på mig.
Under Lördagen begav jag mig till Älvsbyn för att fira Carro som fyllde år. Kvällen slutade på Kanis bartömningsafton, trevligt var det i alla fall. Lyckades för övrigt slarva bort mitt visakort (som jag glömde vid disken), som tur var fick jag igen det...orört. Börjar bli en läskig ovana det här med "jag och nyckel samt kort/börs-hantering", iofs kan man ju nästan räkna in mobilen också. Jag tror att jag har superkoll på vart jag har alla saker, medans verkligheten visar någonting helt annat, huhu...måste skärpa mig eller så skaffa en rejäl väska av något slag som jag alltid har med mig. Iofs så gillar jag inte väskor sådär överdrivet mycket heller men :)

Jobbade eftermiddag i veckan så måndags var jag och Carro och tränade på Step In under dagen, well done! I tisdags hjälpte jag till med uppackning av kläder på Vero Moda i den nya gallerian, som det fanns katonger alltså! Blev dock bara fyra timmars jobb för mig. Kul att se alla nya kläder och träffa nya människor :)
Ons, Tor och Fre vart det dubbelskift på Setra. Var trevligt att jobba med alla justerverkare som man inte jobbat med på några månader nu. Snacka lite allmänt om märkliga saker och så, haha. Weei! Har dessutom försökt mata dom stackars kattungarna som ligger och trycker under paketen i magasinet. Stackarna måste ju hungra ihjäl!

Har varit och checkat in nya gallerian i sin helhet idag också. Himla fint, känns nästan konstigt att gå där inne och tänka att man är i Piteå. Otroligt mycket fina saker, och roliga affärer om man jämför med det tidigare utbudet vi stackars piteåbor hade. Imorgon blir det att jobba på Vero igen. Spännande! :) Därför måste jag lägga mig och sova så jag är pigg och alert!

Sov gott!

23.55


Jess, klockan är 23.55 by now, känner mig typ lite halvt sliten trots att jag slöade som en gris igår (hur än man nu  gör det?!). Igår efter jobbet, så kom syrran och var med mig. Båda kände sig halvkrassliga på olika sätt, så vi käkade först fläskfilé i sås och bandspaghetti sen gjorde vi resterande timmar av dagen väldigt simpla genom att hoppa i bilen, dra till Norrfjärden för att köpa snacks för att sedan lägga oss och se en massa filmer, eller massa och massa...två stycken närmare bestämt. Det var lungt och skönt, men ändå trevligt! :)

image7


Var även duktig och promenixade till jobbet i morse. Det kanske inte är två mil att gå, men det jag egentligen är mest nöjd över är att jag överhuvudtaget bestämde mig för att gå när jag helst tar tillvara varenda sekund som jag bara kan för att sova, sådär på morgonkvisten. Annars har dagen varit rätt lugn, har haft möte angående Utlastningens nya arbetsdirektiv, lär bli en hel del tjorv här framöver eftersom väldigt många nya rutiner ska ändras. Jaja, det kommer nog med tiden det också skulle jag tro.
Har även knipsat lås till min källare med en enorm bultsax, haha. Sen har jag varit och druckit kaffe hos Anna och Nicko, och gjort lite utbytesaffärer med kläder och smink.  Sen var dom så gulliga och bjöd på kvällsfika också! Mycket trevligt!

image8


Håller på med en större urrensning av olika saker, och en massa skräp så det är rätt stökigt här, var tvungen att försöka krafsa ihop lite grejs för att få plats med hörnsoffan som jag skulle få av mamma och pappa imorgon, så det återstår ett litet projekt till imorgon, att få det ena "aset" till soffa ned för trappuppgången, för att få upp ett ännu större! Men som det blir skönt!

Näe, dags att sova tror jag, gunått!

Vad hände?


Kändes som att man jobbade konstant förra veckan, kändes dock ändå väldigt skönt att inte behöva tänka på så mycket annat som man borde ta itu med hemmavid.
Hur som haver, så blev Fredagen rätt så lugn. Tog mig en prommis innan jag for hem till mamma och pappa för att tillbringa kvällen där med middag, något vinglas och lite skvaller. En välbehövlig kväll med andra ord. Under lördagen satt jag typ, inomhus och glodde på TV hela dagen, eller en liten promenad klämde jag faktiskt in också. Sen bestämde jag, Emmeli och Madde oss för att festa till det, så vi hamnade på förfest hos David där Carro, Rickard och Emil också var. Riktigt trevligt hade vi iaf, sen gick vi ut på Kalles i vanlig ordning.

Igår tillbringade jag några timmar framför datorn. Såg "the number 23" med Jim Carey, otroligt bra film enligt min åsikt i alla fall, helt klart att rekommendera! Dock tog jag mig själv i kragen och bestämde mig för att försöka göra åtminstone nåt vettigt under dagen, så jag gick ut en sväng och sedan tränade jag på Step In, eller body combat närmare bestämt. Lika kul som sist, om inte ännu roligare :)
Rensade även ut min hemska garderob igår, har så jävla mycket saker som bara ligger och dräller där inne, när man då har kläder som inte ens får plats där inne kändes det som att de var dax för en sortering. Är tyvärr inte ens klar än men vi får väl se om jag tar itu med det senare ikväll.

image5


Idag har jag jobbat i utlastningen, kom dit idag och blev genast påmind om den stackars duvan som krister mosade med trucken, huvva! Det dräller typ av djur där i området, tama duvor, vildkatter (såg förresten en jättesöt vit vildkattunge idag), skabbrävar, brunstiga älgar och tokiga harar som löper runt omkring i området i 220 km/h haha. Dom har då bosatt sig på ett märkligt ställe?! Kanske nu inte älgarna bor där men ...
Har dessutom varit och klippt av mig håret idag, så nu bär jag en page på mitt huvud istället. Konstigt med "kort" hår, men ja...kanske lite bättre än rishögen som jag hade innan iaf?

Näe, undrar om det var dags att slita sig från datorn nu? Ska eventuellt ta och dammsuga lite istället, det är ju absolut mycket roligare!

image6


Puss och kram

Jobb!

Dagens

Humör: Seg
Dagens tråk: Fast i en bilkö
Ljusglimt: Puerto Rico
Dagens insats: Fixat nya arbetskläder
Dagens låt: In memory - Shinedown


Ja, det är inte så mycket annat som händer för min del i veckan. Har däremot en hel del tid över till att bara sitta och fundera över saker och ting. Både vesäntliga, och ovesäntliga saker. "Onödiga" och "nödvändiga" tankar, som till exempel;

-Att jag faktiskt ska komma ihåg att gratta Emil som fyller år idag!
-Vad är en rondellskiva gjord av? Jag menar, den går ju igenom typ allt?!
-Varför listan över Sveriges mest olycksdrabbade och riskfyllda jobb (som visade sig vara att arbeta inom träindustrin faktiskt...i alla fall för män?!) könsfördelas. Jag menar...där det händer mest olyckor, är det ju mest riskfyllt hur som helst?
-Hur mycket damm man andas in i sina lungor varje dag?
-Vad som ska tillverkas, och vad som egentligen får lastas inför kvällens järnvägslastning.
-Vilka kläder som ska packas inför nyårsresan till Puerto Rico? Samt planeras vad som ska hittas på där under två veckor, speciellt på nyårsafton?! (Haha okej, men jag kan inte låta bli...)
-Varför min TV är CP.
-Hur Fan jag ska göra med bilen i vinter? Eventuellt ställa av den och låta den förbli orörd och oförstörd under vinterhalvåret, och istället inhandla en ful skruttbil som jag kan krocka i snödrivor med. (Egentligen vill jag faktiskt ha en fyrhjuling, men det blir lite problem med en eventuell parkeringsplats där den får stå helt för sig själv här i stan?
-Hur allting på en ynka dag kan förvandlas från himmel till helvete?

Osv.

Listan kan göras lång och ja...hur konstig som helst.

Nu ska jag fara och köpa min sallad från Ängeln, sen efter klockan 20.00 är det ju faktiskt Idolpremiär som jag MÅSTE se!



See ya! /Fanny

Dessa Söndagar.


Av någon anedning så känns söndagar alltid som en dag som bara finns för att hitta på massa nödvändigt, onödigt tidsfödriv. Idag vaknade jag, med halvt nackspärr eftersom jag somnade i vardagsrumssoffan. Tittade ut genom fönstret och inte helt oväntat så var det både iskallt ute och regn. (Fan vi är ju bara inne i början på September än?! )
Efter några timmars degande framför tv:n så åkte jag in till stan och tog en prommis längs fårösund i regnet. Trots det var det ändå ganska skönt att få komma ut ett tag. Gick till Åhlens och köpte mig en svart stickad mössa, som jag kände mig välförtjänt av ;)
Efteråt var jag tvungen att ta itu med lite hushållsgöra, diskade och sådär. Bestämde mig för att vara ännu mer duktig, så jag åkte till Step In och tränade lite Body Combat, trevligt var det! :)

image4

Jag var dessutom och hälsade på Kicki (som fyller år idag!) och gänget som såg film, "Party till döds", haha :) Yeey, nä nu ska jag se en film innan jag somnar. Min TV har blivit mongo, vete tusan om den har pajat eller nåt liknande? Den bara flimmrar på nåt märkligt sätt när man sätter på den? Tragiskt...

Sov gott!

Alkohol=överskattat?


Igår blev den efterlängtade festen av. Klockan 17.00 bar det av till bowlingen, vi räknades som slutet sällskap så vi fick handla alkohol där. Spelade med Mattias och Johan, vann första rundan, sedan gick det väl sådär. Slutade på en hederlig andraplats i alla fall, en ynka poäng från vinnaren :)
19.00 bar det av till Oslagbar för att käka; oxfilé inlindad i bacon, och jättestora potatisklyftor, och en jättesmarrig sås till, stod på menyn. Verkligen supergott var det! Helt klart att rekommendera.
Kring nio eller nåt så gick vi till Micke och förfestade, vi avslutade kvällen på Kalles. Inga större pinsamheter eller bravader att tillägga...tror jag? Förutom att man blev full så att det räckte och blev över för flera helgen framöver känns det som. En bra Fredag blev det absolut! Men ibland känns det som att man skulle kunna skippa alkoholen, eller åtminstone hälften av det man dricker. Man blir så jävla trög ibland.

image3

Idag är man nykter och skötsam, vilket känns otroligt skönt. Jag har sovit typ hela dagen. Åkte hem till mamma och pappa i eftermiddags, och så jag har käkat grönsaker och dip. Det blir nog eventuellt att jobba dubbla skift i veckan så det är bäst man är utvilad ju och inte bakis och supertrött :)

Nu ska jag se lite TV. Godnått!


RSS 2.0