Blablabla.


Då var den arbetsdagen avklarad. Har varit min första dag på ABB plast och agerat NC-operatör som det kallades, rätt skönt jobb faktiskt, väldigt lugnt. Men jag hoppas på att få lära mig allt som går så blir det säkert mycket trevligare. Kan eventuellt bli där ett tag framöver.
I helgen blev det fest både Fre och Lör, kunde dock ha skippat Fredagen haha. Det blev lite väl hårt. Men det var trevligt att "leka" singstar på förfesten iaf. Även Lördagen blev det kalas, det var faktiskt en väldigt lyckad kväll, som gick alldeles för fort ute på krogen iaf. Drack någon skum shot, typ strårom som var 72%-ig, damn vad snuskig den var haha. Men efter att ha stått i kö utanför Kalles i typ en jävla halvtimma och bestämt oss för att knalla in på Statt istället, så var den välbehövlig för att våga sig ut på dansgolvet :) Nä, en rolig kväll var det!
Igår hade jag tänkt träna, men jag, syrran och hennes kompis åkte och handlade god  middag istället, sen käkade vi snarra framför filmerna "Hairspray" och "Ratatouille", samt en massa sjukt trams på youtube. Det var också trevligt!

Nä, nu ska jag nog gå och duscha, sen blir det kanske stan en sväng och lämna igen ett par skor :)

Puss!

Snowboard?


Jaha, idag blev man "ledig". Jobbade eftermiddag igår på Setra istället för Natt på Accra, så man fick ställa tillbaka dygnet litegrann i idag i alla fall. Blir förmiddag imorgon istället.
Idag har jag planerat att gå in med tidsrapporten på Vero Moda, sen ska Carro följa mig och se på någon form av vinterutrusting. Även om skoterstället som jag har är det bästa som någonsin tillverkats gentemot kyla, så känns det lite trist att använda om jag inte har någon skoter längre :( Så jag funderar på att köpa typ någon sorts fritidsdress som man kan använda om man ska vara ute och gå eller åka snowboard istället. Har ju bestämt mig för att återuppta snowboardkarriären med David och Danne i vinter, får väl se hur det går med det. Hade ju varit roligare om man hade lite roligare backar än Vallsberget att välja på. Klart, det finns ju fler ställen om man är beredd på att åka några mil men.

Nä nu ska jag göra mig klar istället!

Adjö!


Gääääsp!


Åh, precis hemkommen från nattskiftet på ACCRA. Har dock varit rätt lugnt på gradningsfronten inatt, rätt skönt men ack så långa minuter det blir. Jag, Simon och Sebastian har druckit kaffe, bundit ballar (höhö), försökt smyga på sån där plast med luftbubblor i utan att få dom att gå sönder, snackat lite allmänt kring saker och ting, typ hur man skulle kunna sätta en guldkant på jobbet genom att "porra" till arbetskläderna lite, pratat om galna djur som älgar, björnar, bisamråttor och järvar. Det lallar förövrigt omkring en nallebjörn i Vitsandsområdet, inte kul att möta en sån om man får för sig att gå ut och promenera om man är hemma hos mamma och pappa. För ett tag sen traskade det förresten helt oväntat in en bamsebisam på ACCRA, lite paff man skulle ha blivit om man var där och såg den. Från det ena till det andra så börjar jag fan bli mer och mer sugen på någon form av lekfordon, typ en fyrhjuling skulle vara extremt kul. Fast jag måste nog först fokusera på att hitta någon lämplig vinterbil. Blir eventuellt att ställa av min pegga, det känns lite riskabelt att köra den om det blir mycket snö i vinter. Jag lär ju få ploga vägarna dom nätter som det har snöat mer än en decimeter, med tanke på att den är så jäkla låg framtill. Så om någon vet av någon 240 eller någon annan billig bil, som är i gott skick kan ni ju hojta till.

Så vad hände i helgen då? Fredagen tillbringade jag med mor och far hemma i vitsand, alltid lika mysigt att vara hemma och bara må skönt med världens bästa föräldrar. Köpte även en ny mobil, haha. En Samsung U600 blev det den här gången, mycket roligare telefon än den jag köpte före som jag hade i nästan hela 3 veckor, men det är sådär när man blir less . I lördags tänkte jag följa med pappa och fiska. Vaknade typ 9 och höll på att frysa arslet av mig, så jag bestämde mig för att ligga kvar under täcket och försöka behålla kroppstemperaturen istället :)
Sen blev det fest med chicksen hos Kicki, samt en kortis förbi hos David för att leka lite singstar. Vi traskade sedan vidare därifrån till Kalles. Hade en ovanligt rolig kväll faktiskt, mycket trevligt!

Näe nu ska jag nog äta en macka, ta en dusch och sedan gå och lägga mig trots att jag faktiskt inte känner mig speciellt trött men. Det är ju en dag imorgon också, haha. Eller....imorgon låter lite konstigt att säga :)

Sov gott!

Förslag?


Idag försöker jag göra nyttigare saker än att bara fylla timmarna med meningslösa tidsfördriv. Har tvättat, diskat, rensat ut skåp och vikt till min före detta kaotiska garderob. Har druckit en smoothie nu och funderar på att fortsätta göra tråkiga saker när man likaså håller på med det. Känner mig tömd på krafter, så allting som jag gör eller måste göra, känns mer eller mindre besvärligt. Märklig känsla, brukar liksom inte vara jag.
Är förövrigt på resurslistan idag, och även igår var jag det. Till och med av att vara "ledig" blir jag uttråkad. Ute är det bara regn och blåst, så det känns ju knappast lockande att gå ut och ta sig en promenad. Resterande dagar av denna vecka ska jag i alla fall jobba, så det blir nog bra. Men jag känner att jag måste komma på någonting mer meningsfullt att göra de timmar som faktiskt finns utöver arbetet. Någonting som aktiverar hjärnan och tankegången om man ska tala i klartext. Skulle vilja studera, men jag är lite osäker på om det skulle finnas så mycket tid över för att det skulle hinnas med till 100%, man vill ju kunna göra sitt bästa. Men typ vad? Någonting måste det ju finnas.

Näe, nu ska jag ta och pyssla vidare och sen eventuellt gå en tur genom stan, det var faktiskt ett tag sen man var där. Sen blir det Step/Aerobic på Korpen tror jag nog.

Ha det!

Suck.


Bakis och less på att leva. Kan det bli bättre?





-Hem till mamma och pappa istället.

Tröött!

Pust, har precis tränat färdigt så nu funderar jag på om jag skulle ta mig en powernap. Känner mig lite småtrött, trots att jag det var en kort arbetsdag idag, fem ynka timmar. Otroligt skönt på fredagar! Har lunchat med brorsan idag och förhört honom lite om vad som står på schemat inför helgen. Själv blir man "ett år äldre" på söndag, närmare bestämt 22 år. Damn vad tiden går fort! Man var ju nyss 18, och inte vet jag om man har blivit så mycket klokare med åren inte? Arbets-/livserfarenhet kanske. Jag vet i alla fall att det är rätt så simpelt att vara 15, ju äldre man blir desto större smällar och mer skit får man ta. Både när det gäller privatliv, relationer till folk man har i sin omgivning och även i arbetslivet. Alltning är nog som en jätteprocedur som utvecklas hela livet. Inte sagt nu att det ä någonting negativt i att bli äldre, mycket intressanta och lärorika saker har man ju faktiskt också lärt sig av allt!

Hur som haver så vet jag inte riktigt vad som händer i övrigt denna helg. Funderar på utgång en dag i alla fall, eventuellt idag. Det kändes lite besvärligt att vara bakis på sin födelsedag om det nu skulle bli fest imorgon. Så ja få se, kanske man tom är nykter hela helgen, typiskt mig att vara ute i sista sekund med planeringen! Jobbigt.

Näe, nu ska jag vila några minuter innan det bär av!

Btw så har jag bytt till vinterdäck, så det så! :)


23.59


Klev upp strax efter åtta imorse, det var en sjuk på SCA så det var bara att pallra sig iväg efter att Niklas ringde och frågade om det gick bra att jag hoppade in. Var lite småtungt under dagen med tanke på att jag inte somnade förrän kring fyra någon gång, det var nog sista gången jag kikade på klockan innan jag ögonlocken slog igen.
I övrigt har jag mest gjort konstiga saker idag, småhandlade lite efter jobbet. Bland annat införskaffade jag ännu en hårfärgning som jag smetade in i håret i ett sista desperat försök i att få håret i ordning. Nu ser det väl näst intill ut precis som innan jag började terrorisera det. Kanske lika bra det, man ska aldrig börja leka med håret på egen hand,  förutom kanske enkla saker som infärgning av utväxten...typ.  Nu blev det ju inte värsta katastrofen innan, men som sagt, inte som jag ville ha det.
Har motionerat litegrann idag, finslipat på några sidekicks och grejer :) Dessutom har jag städat, lagat mat och diskat. Känner mig extremt duktig, haha!
Är lite nervös inför morgondagen, hörde på radion att det eventuellt skulle bli minusgrader och delvis snö längs kusten (?!) och jag som inte har hunnit byta mina "slicks" mot vinterdäck. Garanterar att jag inte ens tar mig från parkeringsplatsen om det är det minsta halkigt ute, så välanvända är dom minsann. Måste ta itu med det där så fort jag bara kan, annars måste jag ju springa till jobbet, slitsamt :)

Nä nu ska jag nog sova!


Kvällen...

Har varit duktig och tränat på Korpen idag! Sen har jag även hälsat på Tessa och Göteborskan Jenka som var hemma i Pijt. Vi hyrde en film om infödingar eller nåt, kan den ha hetat Apocalypte? Jag minns inte säkert :) Sen fick jag äta av deras veggo-tacos, mumsi! Trevligt att träffa er chicks, och tack förresten för maten.

Imorgon ska jag kanske gå en runda på stan. Ska eventuellt lämna in min cp-kamera som har gått sönder efter en ynka vecka. Eller displayen är paj, så den går ju att ta kort med den men det är lite besvärligt när man inte ser vad man siktar på riktigt. Blev dock lite paff när jag hittade igen min andra digitalkamera när jag egentligen letade min försvunna "tvättnyckel" (Jovars, lite slarvig är jag nog...). Har i alla fall letat den som en tok och så dyker den upp bara sådär. Den har dessvärre också trasig display men den går ju att använda i nödfall. Den har jag säkert pajat själv på nån fest, men den nya har jag fan inte hunnit använda många minuter...jävla skräp.

Nä, dags att knyta sig!



God morgon!


Det skulle vara konstigt om jag vore trött just nu. Vaknade nämligen klockan ett idag, eller egentligen vaknade jag nio men då somnade jag visst om. Känner mig fan redan rastlös, har småstädat lite men det är så jävla tråkigt ju. Ska nog fara förbi coop eller ica och köpa mer hårfärg. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig med färgningen, så jag får försöka göra någonting som är lite roligare. Hmm, det är inte lätt att vara efterklok inte.

Ingenting bra är det på tv heller, har bara ettan, tvåan och fyran. Min digitalbox är väl det billigaste skräpet som Pitebo hittade. Det har tydligen varit strul med en hel del av samma märke, så jag är nog inte den första som är förbannad.

Näe, nu ska jag fixa till mig lite och sedan pallra mig iväg någerst!

Ha det!


Regn, regn.


En regning söndag är har det minsann varit. Hade tänkt byta däck på bilen idag, jag kikade ut genom fönstret och bestämde mig för att avvakta tills regnet förhoppningsvis skulle lugna ner sig, men icket! Står för tillfället som "resurs" i veckan, vilket betyder att jag är ledig om jag inte blir akut inkallad på något ställe, så jag borde ju ha tid att planera in någon däckbytardag i alla fulla fall. Känns dock lite småtråkigt att vara "ledig", jag blir så jävla rastlös när man har hela dagar på sig att göra ingenting. Får väl ha en storstädardag eller nåt med garderobrensning och hela kittet, man kanske ska skaffa sig någon form av extrajobb som ännu ett tidsfördriv när man inte jobbar ordinarie tid. Dock händer det ju inte allt för ofta att man hamnar på resurslistan, men ändå. Är man lika bra på att göra sig av med pengar som jag, så är det ju inte helt fel med ännu en extraslant i kassan :)

Håller förövrigt på att färga håret, eller rättare sagt göra ljusbruna slingor. Får väl se hur det blir med det, kommer väl se fördjävlig ut, men man får väl leva med det. Det är ju jätteförsent att ändra sig nu så.

Hur såg helgen ut i övrigt då? I fredags var jag hem och käkade lite mat, sen blev det party med brorsan hos en av hans kompsar. Sen gick jag och festade lite med Kicki och Anna, vi gick till en fest på zon. We ended up at Kalles, i vanlig ordning. Har någon förresten uppmärksammat dom coola stämplarna som dom har börjat använda, eller ja det var väl i somras nån gång, haha. "Big life and a big dick", "Ska vi leka doktor ikväll" hmm, nu kommer jag ju inte ihåg alla stämplar men fula är dom i alla fall. En trevlig kväll var det!

Lördagen tillbringade jag hemms hos mor och far, käkade lite surströmming och sen blev det godismys. Idag har jag bara chillat, eller jag har faktiskt tränat...och handlat.

Jaja, nu ska jag nog gå och skölja ur min hårfärg. See ya!


Nalta schwammel!

image21


Då var man återigen bänkad framför datorn. Har precis kommit hem från Step In, det blev ett hederligt combat-pass idag, roligt var det minsann!
Har däremot gjort en fuling, eller vad man nu ska kalla det egentligen? Sa upp mitt Step In kort igår, jag tänkte prova på Korpen ett tag framöver istället. Till saken hör den att alla pass som egentligen varit intressanta, är typ borttagna från schemat. Jag kanske är som en gammal hund när jag känner att pilates, yoga, afro powerdance och såna grejer inte riktigt är min grej. Spinning funkar väl, men jag har nog inte kommit in i den fasen i träningen att jag tycker att det skulle kännas kul och inspirerande med ett cykelpass. Föredrar faktiskt det gamla vanliga som klassisk aerobic, step och såna saker och förutom några ynka Nivå 1 pass, som ändå känns snäppet för enkelt, är dessa dom enda passen som finns kvar på Steppan, tråkigt faktiskt.
Var på Korpen och provade på ett combat pass i Måndags, kikade även på deras träningsschema som helt oväntat såg 10 ggr bättre ut, betydligt bättre utbud. Dessutom fanns det dom gamla hederliga aerobic/step passen, plus att det finns både combat och Body Jam.

          image23      image24
 
Betyligt fler pass var det under dagarna också, om man tex jobbar em. Dessutom är det längre öppettider på dagarna om man vill vara i gymmet. Trots att det är en tråkig lokal så ska det väl gå an. Det är ju dessutom 10 ggr närmare.

image12


Mer då, jobbat på SCA i veckan, eller Mån och Tis. Hela måndagen stod vi stilla, skittråkigt att bara göra extremt smutsiga städjobb som man inte gör allt för ofta på såna ställen. Tog på mig en syrgasmask och städade huggen med tryckluften, och SOM det dammade. Jag kan ju säga att man inte skulle andas i många minuter utan att tuppa av om man inte hade extra syretillförsel. Huuuuga!
Idag har jag varit ledig under dagen, ska däremot jobba inatt, 22-06 på Accra, hmmmpf. Tack och lov att jag slipper gradningen säger jag bara! Sen är jag iaf ledig imorgon eftersom jag ska jobba fömiddag igen på Fredag på SCA, ett jäkla hoppande.
Har varit med Carro på stan idag också. Köpte en ny mobiltelefon av märket Samsung, typ bland dom minsta jag har sett tror jag nästan. Får väl se om man behåller den, även den här var lite för tråkig för min smak. Fast den är ju söt, inte frågan om annat :)



Näe, nu ska jag nog käka nånting. Känner att jag inte ritkigt vet när man ska äta när man jobbar så konstigt. Man borde ju göra middag innan man far och jobbar, man kan väl knappast äta mitt i natten heller?! Men man måste ju fan ändå ha med sig nånting så man inte svälter ihjäl :P Äh, jag vet inte? Jag får fundera ut nåt smart!

Ha det gott!

Yeey


Känner mig hyfsat sliten idag av någon konstig anledning, nästan så att det var jobbigt att hålla sig vaken på jobbet idag, vilket var extremt längesen. Dessutom är min mage extremt jobbig att leva med ibland. Sen när jag likaså håller på att gnälla så kan jag ju passa på att säga att jag har en djävulsk träningsvärk, dock är det ju självförvållat, men ändå.
Veckan som gått har passerat likt de flesta andra.

Oj, nu kommer Carro!

RSS 2.0