Big time.


Igår diskuterade vi hus på jobbet. Vi pratade om allt från att spackla väggar till huruvida ett hus uppfyller ens önskningar när det gäller lugn och ro.
Jag kom fram till att ett hus ger mig ett annat lugn än i till exempel en lägenhet där jag liksom blir bunden till en viss yta. Att sedan röra sig utanför den där ytan, oavsett om det gäller en picknick eller lite frisk luft, känns extremt jobbigt vilket medför att jag blir lite deprimerad i längden.
Det är skönt att slippa skotta snö och klippa gräsmattor, men sen kommer vi till det här med inredning.
Oavsett om jag tycker att det är kul att pyssla på med tapetseringar och inredning (vilket inte kändes lika aktuellt för mig i lägenheten), så känner jag alltid att det inte finns några gränser på vad man kan fixa till i ett hus. Vilket också gör en manisk och ihjälstressad ibland. Vissa helger känns det skönt att bara åka någonstans för att sluta tänka på allt som "behöver göras" där hemma.
I slutändan vet jag ju att en ny tapet inte gör en lyckligare än den där fisketuren man istället gjorde som gav en minnen man aldrig kommer att glömma.
Fast balansen är lite jobbig, för visst tycker jag att det är kul att ha ett vackert hem att titta på och vara stolt över samtidigt som man ger sig själv en klapp på axeln för att man någon gång lyckas vara lite kreativ, oavsett vilken sorts skapande det handlar om :)

Äh, nu ska jag och mamma till Luleå!

Ha en trevlig dag!


Tröst för en tvivlare.


En dag skall jag dö...

...men alla andra dagar skall jag leva.


Är det inte klokt så säg?


Hann inte mer än att komma hem så är jag redan startklar för jobbet. Har dock bytt strumpor dagen till ära, haha. Kände att gårdagens par gjort sitt.
Någon som har något bra tips när jag ändå håller på; Ni vet när man använder ett par skor (tänk er stålhätta utan någon som helst form av ventilering) oavbrutet i 10 timmar flera dagar i veckan. Det är ju liksom ofrånkomligt att de börjar lukta kadaver efter ett par måndader?! What to do?

Näe, det blev inte heller någon tapetrunda på stan idag, men man får skylla sig själv när man sover genom dagarna. Kanske imorgon då, kanske?
Men jag har i alla fall hunnit se Fucking Åmål på TV1000 Nordic, som det var längesedan man såg den rullen sist.
Nu - Är ju som tidigare nämnt inne i en sluta röka period vilket medför att godissuget gör sitt. Hmm, kan bli en påse Turkisk Peppar i fickan innan man åker vidare till jobbet. Yeey!

Have a nice!

Nattsudd

Galet att man jämt får en massa mystiska idéer när man kommer hem från jobbet mitt i natten. Jag vill göra allt annat än att sova fastän mina ögonlock står på vid gavel...höll jag på att säga?! :)
Fick precis en sjukt bra idé känns det som, jag återkommer kanske om detta någon gång när jag har spånat färdigt, hähä!
Mina fötter luktar barbapappa, så jag ska minsann springa och ta av mig dessa härligt doftande arbetssockar innan jag smäller av på tangenbordet känner jag.
Nu - Sockar+fundera+sova.
Imorgon - Fundera mer+snabbstädning+tapetcheck...+fläskfile+jobb.

Adios!

Rubrik.

Sitter och gör absolut ingenting idag.

I veckan har jag ledigvecka egentligen, fast det blev tre dagar extrajobb så man får in lite cash till resan i Januari :)
Idag är jag i alla fall ledig, så jag passade på att tillaga en härlig tallrik mannagrynsgröt till frulle, det händer ju alldeles för sällan måste jag ju få säga. Som det är smaskens!
Har även passat på att träna lite Body Combat såhär i min ensamhet. Man blir dock lite paranoid när man har så pass bra insyn i hela vardagsrummet så jag var mest nojig över det. Lade därför ner projektet efter typ 10 minuter, heh. Har ju iofs 6 meter lamellgardiner så det är ju kanske bara en dålig ursäkt för att man är lite lat också ;)
Ehm, jag har dessutom passat på att lägga in låtar i min nya fina telefon. Någon som har några härliga musiktips att erbjuda? Själv är man ju kass på att överhuvudtaget orka leta ny musik.

Samsung S8000 Jet.



Ikväll kan det bli ett glas vin eller två, beroende på om jag får slippa ha ont i magen ikväll. Eventuellt kan det bli ett återseende men chicksen :)



Haha! Den här bilden från i somras bjussar jag på, även om jag var rålejd, men alla andra var ju i alla fall söta :)

Ha en underbar fredag!

RSS 2.0