En dag kvar till helg!

Tjingeling!

Jag har haft en mycket intressant och mysig vecka. Har tillbringat alla dagar sedan i söndags, ute på eller vid vattnet och fiskat.
I söndags sjösatte jag, Niklas, Rosanna och Mattis kanoten i Alterälven och drog en repa. Den blev dock inte så hemskt lång för att en galen bäver attackerade oss. I alla fall från min sida sett :) I full karriär kom den som ett skållat ollon ned för den lilla slänten och plaskade i vattnet typ två meter ifrån oss. Jag var helt inne på att den skulle hoppa upp och bita mig. Niklas sa att den blev rädd, vilket kanske låter lite mer realistiskt, men ändå! Sen fiskade vi och Mattis tog hem segern med en gädda.
Dagen efter det så åkte vi till Åbyälven och skulle fiska, dock blev det inte så många kast. Men en fantastiskt lång biltur blev det, lika trevlig var nog det för det var otroligt vackert där. Vi fick dessutom se skymten av en liten räv, en tjäder, två renar och en gigantisk älg som stod och gjorde sig ståtlig på en stor äng i Kalamark.
Sen tisdagen käkade vi rökt öring hos mor och far. Vi avslutade även denna kväll med lite gäddfiske vid Ängesviken nedanför oss. Mattis vann med en gädda och jag fiskade i alla fall upp en stor jävla gren.
Igår bjöd vi Niklas föräldrar på lite rökt fisk och hämtade hem kanoten till Vitsand. Sen paddlade vi runt i Ängesviken för att leta Mattis båt som någon idiot antingen gömt, sänkt eller snott. Vi hittade den i alla fall inte, men sen fiskade vi lite och jag fick två gäddor, Niklas förlorade men han vann ju mitt hjärta som vanligt ändå :) Vi fick även höra kvittrandet(?) av en (tydligen) väldigt ovanlig fågel. I alla fall var det vad två fågelentusiaster som stod på span uppe i fågeltornet. Jag och Niklas kom fram till att det där med fåglar nog aldrig kommer att bli våran grej hur mycket vi än vill och försöker. What's the deal, liksom?

I morgon är det ju fredag. Har dock inga planer för morgondagen. Det blir nog förmodligen lungt för både mig och Niklas. På lördag ska vi nämligen ha avdelningsfest med ABB på Sandön, jag ska iväg typ 12.00 och hjälpa till med maten. Niklas ska på havsbadet med kontoret där även deras sambor/fruar är tänkt ska följa. Det hade ju faktiskt varit sjukt trevligt det också. Bara synd att man redan lovat att hjälpa till och hunnit planera in den första festen innan det andra förslaget dök upp. Typiskt att såna saker ska komma samtidigt.

Jobbar i alla fulla fall bara en vecka till, sen har jag en veckas semester till att börja med. Fick det bekräftat idag, plus att det gick bra att tidigarelägga min riktiga semester. Den borde alltså börja redan den 4:e Juli då och vara i hela 4 veckor. Fantastiskt skönt! Sen börjar utbildningen vecka 32.
I alla fall nästa torsdag när jag är ledig så kan eventuellt våran fjällvandring bli av, vart vet vi inte riktigt ännuoch inte hur många dagar heller. Sen på onsdagmorgon åker jag till Hultsfredsfestivalen och jobbar. Blir dock halvjobbigt av bila ner, men det kan ju faktiskt bli en upplevelse i sig det också. Jag har aldrig varit där. Sen har jag redan planerat att köpa en wakeboard+utrustning att glida runt med i sommar. Jag är såå sugen!



 

                              





Idag var det då otroligt hett ute. Jag skulle sola ute, men svek och drog till Sun tan istället. Men så är det när man bor i lägenhet ju. Orka packa och åka iväg någonstans när man ändå måste sola själv? Nåja, det var väl allt jag hade att säga för idag. Ska gå och fixa till mig lite. Men först ska jag skälla ut kattjäveln som precis rev ner en vaaas!

Hejs!

Love you honeypie-Niklas.

Jaja...

Det var ju kul att känna sig riktigt glad en helg i alla fall. Man ska väl inte klaga när man inte förtjänar bättre, eller hur?

Gah...jag dör.

SCA!

Jag är så sjukt glad.

Var ju som tidigare nämnt på arbetsintervju i fredags, gällande SCA:s nya fabrik. Började typ grina efter jag hade varit där för att jag kände att det gick så grymt dåligt, haha. Var nervösast i Sverige. Bland annat för att det var typ 5 personer som ställde frågor och sen för att det var sista steget i hela processen. Jag försökte i alla fall tänka på någonting annat och hamnade i stan för att leta lite friluftskläder.
När jag kom hem hade jag missade samtal, så jag ringde upp och det var Helene, hon som har hand om rektyteringen.
-Jag ville bara säga att du är klar för SCA, dom vill ha dig.

Gissa om jag är nöjd? Jamen nanting! :) Så nu blir det ändringar i framtidsplaneringen. Först och främst i sommar då utbildningen, som förmodligen blir på annan ort, drar igång vecka 32 då jag egentligen har planerat semester. Kan eventuellt bli 5 veckor istället då det säkert inte blir någon semester nästa sommar.
Sen blir det ju en rätt rolig omställning i övrigt, och jag kommer på alla sätt och vis få bättre arbestförutsättningar vilket känns helt underbart! Wiiie!

Det blev att fira med en Bacardi, eller två igår. Dock bara hemma med mamma, pappa och Niklas. Vi badade i poolen och hade trevligt.

Idag har vi firat morsdag hemma hos Niklas föräldrar. Sen var vi på Storheden i Luleå och köpte nya fritidskläder åt mig så jag slipper frysa när vi ska börja med våran blivande fritidssysselsättning. Vi har bestämt oss för att göra någon form av fjällvandring. Vi båda gillar ju naturen så det kan ju vara kul med ett gemensamt intresse. Dock blev det ingen tältning i helgen som det var tänkt, så vi får ta det någon vecka framöver.

Nä, nu ska jag se lite film. Ha det nice! Älskar dig Niklas.



Hejs!

Död gris?

Håhåjaja. 04.45? Jag kan lova att de två senaste skiften har varit riktigt, riktigt sega. Vill bara hem och typ, göra vad som helst utom att vara här. Det har väl gått över till nästa vecka, förmiddagar brukar gå lite snabbare.
Ska i alla fall på intervju imorgon klockan 10.30 och träffa facket från SCA, jag kom alltså vidare till sista uttagningen, 27 stycken kvar. Sju till ska bort. Det känns sjukt roligt, men ändå djävulskt nervöst. Jag vill verkligen inte kugga nu. Hoppas jag hinner vila upp mig någorlunda på de dryga 2,5 timmarna jag hinner sova. Jag vill helst slippa se ut som en död gris när jag kommer dit och sen framförallt ha någon form av hjärnkapacitet laddad :)
Helg om typ en timma i alla fall. Som det ser ut nu så blir det en campinghelg någonstans vid en sjö där man kan fiska, grilla, dricka någon öl och bo i tält. Som det var längesen man gjorde det. Niklas har i alla fall lovat mig att jag ska slippa frysa, så jag litar på honom. Vi har ju kittat en ny fritidsoutfit till mig. Nu fattas bara små praktiska lyxgrejor som jag verkligen behöver. Påminn mig om att jag inte får glömma min Ipod så jag kan se på film, och leka på internet. Haha, skämtåsido. Det blir nog nice så länge vädret inte sviker. Som det ser ut nu så ska man ju inte klaga.

Nä, ett sista ryck nu då!

Ha en trevlig fredag!


Bra dag!

Idag kan man väl nästan tycka att man har varit ganska duktig. Vaknade kring 10, och käkade frukost och kollade nätet lite. Har fixat Photoshop igen sedan jag bestämde mig för att återuppliva mina kreativa sidor som fanns där en gång i tiden. Har lite idéer om olika saker man kan pyssla med, förutom bara Photohop också. Så det blir kul och intressant att se hur jag lyckas. Det är egentligen bara för ens egen skull för att på något vis göra uttryck för sina känslor och tankar så man inte kvävs inombords. Det kanske låter lite drastiskt, men jag tror som att det är viktigt för varje enskild människa. Även om inte alla gör det på samma sätt. Haha, hur som haver...
Sen fick jag för mig att röja undan lite dynga. Diskade, plockade, rengjorde kylen samt en urrensning av den.
Sen lekte jag lite med kissen innan jag tog min fantastiskt tuffa Ipod och tog en promenad i det soliga vädret, otroligt skönt. Nu är det ju faktiskt bara några veckor kvar innan bikinin ska på på riktigt så det är dags att röja bort några kilo innan.
Väl hemma så insåg jag att kissen behövde lite mer leksaker och mat så jag tog bilen till Djurmagasinet (...eller vad det nu heter?) på "Backen" och handlade lite stuffs som hon förövrigt är helt galen i. Handlade därefter lite käk som jag håller på att tillaga nu, potatis och köttgryta blir det. Mumma! PLUS att jag lyckades få en tid INNAN sista Maj på bilprovningen. Tidigare under dagen för närmaste datum för besiktning typ 25 Juli eller något sånt här i Piteå, helgalet. Sidan måste ju ha varit under uppgradering precis när jag kollade eller nå!?

Idag får vi nog veta hur det går med jobbet, nervis!

Nu ska jag kolla till maten, pusshej!


Hello!

Nu var det ett tag sen man uppdaterade sig. Jag vet egentligen inte om det har hänt speciellt mycket..?

I helgen har det ändå varit rätt så lugnt. Vädret har ju minsann inte visat sina bästa sidor så det blev en hel del sittande inomhus. I fredags var jag i alla fall på stan med Emmeli, vi hookade upp med Kicki och Ida på Roasters och käkade lunch. Senare under eftermiddagen kom Rosanna och hälsade på. Jag bestämade mig för att fara och festa med Carro, Sandra och Isabel så det blev utgång på Kalles som avslut på kvällen. Mycket trevligt.

På lördagmorgonen upptäckte vi att katten verkligen inte mådde så hemskt bra eftersom hon hade spytt i sängen och på mina byxor. Så när Rosanna kom för att hålla mig sällskap under dagen så var hon s gullig och hjälpte mig med en storstädning. Mams och paps var förbi och bjöd oss på en slant för att köpa middag.
När Niklas kom hem köpte vi fläskfile plus en massa andra godsaker och gjorde en riktigt god middag! Sen blev det film och självförsvarstekniker resten av kvällen, Niklas tyckte att jag och Rosanna var högljudda ;)

Igår såg vi film och var runt och hälsade på våra föräldrar. Vi behövde lite push och goda idéer gällande vårat projekt som jag inte riktigt törs berätta om ännu, men förhoppningsvis om allt går som vi önskar så kanske jag berättar i något kommande blogginlägg.
Sen såg vi "Midnight express", en gammal film från -70 talet som faktiskt var förvånansvärt bra för att ha några år på nacken. Helt klart sevärd.

Har ju förresten ett till projekt på G, gällande jobb. Men jag törs inte uttala mig för mycket om det heller bara för att det säkert skiter sig om man babblar om det för mycket. Men jag har i allafall tagit mig en bit på vägen där också :)


Just nu känns allting helt underbart. Förutom att jag är sjukt less på att bo i lägenhet just nu så är jag väldigt tillfreds med det mesta.
Var till och med så korkad och glad så jag köpte lotter igår trots att jag vet att just min chans att vinna så lite som 5:- är lika med noll. Jag köpte i alla fall ett paket för 100:-, frågade Niklas om han hade tur med lotter och spel. Han svarade i alla fall. -Ja, det har jag nog. Varav jag ger han en lott som han får skrapa och jag tar typ resten, haha. Vem vinner?...inte då jag i alla fall.
Rätt så komiskt på något vis. Jag menar, jag har inte vunnit många ören i mitt liv, inte ens om jag köpte typ 10.000 lotter skulle jag vinna. Det är jävlat säkert! Men hur som helst så skrattade jag rätt gott åt det ändå :)

Ingen som vet förresten om det är något fel om katter har skitvarma öron? Är lite lur om att kisse inte verkar må riktigt 100, än.

Näe, nu är det bäst att jag börjar göra mig färdig för jobbet. Ha det gott!

Niklas är bäst!


/Fanny

Ibland.

Ibland får jag bara den där känslan. Som om jag lever isolerad i min egen jävla kropp och hela mitt liv har funnit sig väl tillrätta vid sidan om. Att minnas när jag var en annan person än vad jag jag faktiskt är idag. En positiv och glad tjej. Känns som en urfånig tanke när jag egentligen har allt jag kan önska sig.
 En underbar sambo som älskar mig och vill dela sitt liv med mig. Jag har en underbar familj, och för att inte glömma mina vänner. Vi har en söt liten katt som älskar att ligga och mysa i min famn.
Jag har ett jobb att gå till. Ett fint hem och jag har mat på bordet plus en söt liten cab som skänker glädje alla soliga sommardagar.

...ändå finns den där, men varför?! Jag vet bara att det håller på att driva mig till vansinne.

Världens tråkigaste, mest idiotiska jävla surgris. Det är jag det. I alla fall som jag känner mig just idag, just den här minuten och sekunden. Åh, jag blir så jävla less ibland!


(...och ibland är det skönt att gnälla...)

Jag älskar dig N ;)



/Fanny

RSS 2.0