Visst snöade det lite idag.

Äntligen är det fredag igen, trots att dagarna har varit allmänt jättesega så går veckorna ändå så sjukt fort. Eftersom jag har jobbat en specialform av eftermiddagsskiftet så är jag ju ledig idag. Det känns riktigt nice faktiskt, då hinner jag fixa till allt tills vi får främmande ikväll. Vet inte vad jag ska bjuda på? En hederlig födelsedagstårta eller en matbit? Det kändes så trist med fika en fredagkväll? Eller? Jaja, jag får se vad det blir.
Tänkte åka in till stan en sväng nu, sen blir det städa och eventuellt byta däck på bilen. Det blev en kort uppdatering, men jag blev lite tom i huvudet.

Ha en trevlig dag!


Gårdagen.

Gårdagen spenderades ju till större delen på jobbet, fick skippa tårtkalaset som istället blir av på fredagkväll. Försökte i alla fall göra mig poppis genom att bjuda mina kollegor på fika, och det är ju alltid uppskattat det med. Jag vet ju hur jag själv är ;)
När jag kom hem hade älsklingen fixat sushi, ett glas vin och tända ljus till "middag", samt en mumsig tårta till efterrätt. Fick dessutom ett presentkort på 1000:- från hårstudion och ett par täckbyxor som jag spanat in, PLUS en ryggmassage under kvällen :) Helt fantastisk är du Niklas! Jag hade en underbar kväll.

Igår bestämde jag att jag ska börja springa, för att sedan bli världens vassaste på någon slags kampsport. Lite grund har man ju sedan innan, men inte så det hjälper om man vill ge sig på något odjur direkt. Vi får väl se hur det blir med det, jag brukar ju ibland ha lite taskig diciplin om jag inte är riktigt taggad. Men jag är fan det :)

Nä, nu börjar det dra ihop sig ser jag! Ha en trevlig dag!

23

Såja, nu var det då otroligt längesen man uppdaterade  här, kanske bäst att skriva några rader innan bloggen är helt död :)

Kan ju börja med att tillägga att jag fyller år idag, en mycket, mycket speciell dag i universums historia...eller så inte. Har på något vänster inte samma känsla för dessa dagar som för tio år sen. Nu är det mest bara tråkigt att bli äldre när man inte gör någon framgång längre, typ 18 och 20 eller till och med 21 då man i alla fall har tillåtelse att ta körkort för tung motorcykel. Än mindre roligt när hälften av alla schyssta bekanta man har i sin omgivning tror att man fyller 25-26, tack för den. Man vill bara se äldre ut när man är 17, haha.
 Egentligen hade jag inte alls grinat ihjäl mig om jag inte hade fått en endaste gåva från mina nära och kära. Vi människor har blivit allt för materialistiska. Men det kanske också har att göra med att jag aldrig vågat sätta mig själv i centrum och riktigt njutit av det. Själv har jag ångest när jag ger presenter åt någon, bara för att jag tycker att det är pinsamt om personen i fråga inte skulle gilla den. Fast jag gillar att göra folk glada, och ser jag till mig själv så spelar det ingen roll hur värdelös en present är, för jag vet ju att den som gett mig det faktiskt har tänkt på mig.
Inte nu för att vara så negativ så kan ju ändå födelsedagar vara bra när man i alla fall påminns om att det faktiskt är just i dag för 23 år sen som jag föddes.

...och nu ser jag att jag inte alls hinner skriva mer, för jag börjar jobba om en timma, shieeet!

Puss!

RSS 2.0