Ho ho hoo


Snart är det julafton, vilket även betyder att vi ha en hel del ledighet att se fram emot. Otroligt skönt! Men innan dess så ska vi dessutom hinna klämma in en invigningsfest för våran nya farbrik med hela SCA imorgon.
Under dagen ska vi via upp fabriken för alla nyfikna, sedan blir det att hetsa hem och fixa till sig på typ en timme, dricka någon cider och sedan bär det av till havsbadet för att se "Stormen", därefter väntar middag samt party hela natten lång :) Så det ser vi fram emot!
Frågan är hur man ska kunna hålla sig vaken, dessa förmiddagsveckor tar kål på mig. Saken blir ju knappast bättre av att våra lilla katt precis har gått och blivit megapilsk för första gången i sitt snart ettåriga liv. Jag höll på att få ett vansinnesutbrott när jag vaknade av hennes ljuva stämma inatt...stackarn kan man väl också tycka. Någon som vet vem man kontaktar angående kastrering förresten?

Nåja, snart är det jul i alla fall! Jag har redan hunnit tjuvsmaka en liten jultallrik faktiskt, men inget klår ju det hemmagjorda julbordet, mumma!

Haha, hade egentligen inte så mycket att säga när jag tänker efter. Förutom att jag tänkte önska alla en trevlig helg och en riktigt God jul om jag inte dyker upp innan dess :)

Kör försiktigt och håll dig innanför rinken när du beger dig ut i trafiken. (ev. med skridskor?)

/Fanny


RSS 2.0