He vart åssit.


Jaha, då var det måndag. Har semester idag så jag sitter och dricker en öl och firar.

Våran efterlängtade fjällresa blev dock inte av, tyvärr. Dagen innan det var tänkt att vi skulle åka så fick vi höra att isarna uppe i fjället inte hade gått, och att det forfarande var grymt mycket snö kvar. Så vi bestämde att vi väntar någon vecka till istället. Det blev ingen semester heller direkt, inte förrän idag då. Efter lite förhandlingar så tog jag 2 stycken 12-timmarspass på SCA i helgen. Så det har jag gjort, typ. Igår när jag var klar så åkte vi ut till Vitsjön i Svensbyn, där vi tältade, fiskade och åt lite gott. Mysigt var det. Båda blev dock lite chockade när vi vaknade och kollade på klockan, och den var tolv. Vi sov alltså i dryga 12 timmar under regnet. Otroligt. Längtar dock tills den riktiga resan blir av så man får lite utmaning.

Idag har vi varit och shoppat lite småprylar. Även en sjukt rolig sak till brorsan som fyller år. Funderar starkt på att åka dit med den efter 22.00 när han slutar så han hinner få den innan man åker :) Sen har man som bara myst på hela kvällen, käkat ute, solat och varit på ännu en husvisning...börjar fasen bli less på att aldrig få nåt hus som man vill ha ju. Imorgon kan det eventuellt bli att fiska lite regnbåge innan man åker bort, får snacka ihop med älsklingen om vad han är sugen på att göra :)

Näe, nu ska jag se lite film. Vi hörs!

Öh...

Hallo!

Då var man här igen för en liten update.

Helgen har varit mycket nice. Fredagen vart dock en lugn myskväll med älsklingen. Båda var trötta som grisar så vi åt grillad kycklingfilé med potatissallad, inhandlade massa snacks samt två filmer och bänkade oss framför TV:n. Sen somnade vi gott. På lördagen var jag dock tvungen att kliva upp tidigt för att hinna till avdelningesfesten som var vid Sandön i Sjulnäs typ. Hultan och Danne plockade upp mig vid 12.15 eller nåt, och sen var vi på systemet och handlade. Vi käkade en pizza och låg ute i solen och mös. Sen hookade Lizette och Maria upp ett tag, innan vi begav oss till festen.
Väl framme där så spelade vi lite volleyboll och kubb, käkade grillat, sjöng och hade en supertrevlg kväll tills man blev ikastad i stjiita-vattnet med vitklänningen och sminket. Då blev i alla fall utgången sumpad för min del. Träffade Niklas på Valdino, så traskade vi hemåt. Men en himla trevlig kväll var det!

I går var man kanske segast i Sverige. Inte så farligt bakis kanske, men trött nanting. Vi blev bjudna på middag hos Micke och Jenny. Sen tittade vi på när Niklas och Micke vaxade finbåten för årets sjösättning. Så innan vi skulle jobba så hade vi även gjort det. Blev sjukt sugen på en vattenskoter. Fast jag vill ju ha allt.

Idag har jag städat och tvättat som en galning. Sen när Niklas kom hem lagade vi fläskfilé med klyftpotatis och grekisk sallad. Grymt smaskens. Vi diskuterade två hus som verkar lite intressanta. Eventuellt visning då på Torsdag. Sen planerade vi för i helgen då det bär av till fjällen för att helt enkelt fjällvandra och fiska litegrann. Är faktiskt gode taggad, men det känns lite nervöst när man aldrig har sovit ute i skogen direkt. Inte i tält i alla fall?! Men det blir mysigt, jag har ju min älskling som ska trösta mig om det kommer någon bjärn.

Hihi, näe nu måste jag jobba lite. Grymt less!

Puss till honeypie (haha) ;) Älskar dig N.


RSS 2.0