Flyttning!

Torsdag igen, vilket även betyder att det är den sista arbetsdagen denna vecka. Är på jobbet nu och gör ett sista ryck innan helgen börjar.
Helgen blir dock väldigt lugn, efter en hemsk 3 månaders telefonräkning á la utlandet i två veckor så blev jag nästintill ruinerad den här månaden. Dessutom fick man inte världshistoriens bästa lön heller så det blir nog en lugn februarimånad, vilket i och för sig känns välbehövligt på många sätt.
Det blir i alla fall att flytta ut en hel del saker ur min lägga i helgen. Om jag har tur så får någon ta över den redan den 14:e februari, det skulle vara klockrent. Har dock insett att det är mer att göra än vad jag trodde när man ska flytta, abonnemang, saker som ska fixas i lägenheten innan besiktningen. Alla kläder man har, är redan uppe i minst fem svarta säckar. Börjar kännas lite smått oroande hur man ska få plats med allting hos Niklas. En hel del saker får nog bli kvar nere i källarförrådet. Sen all jäkla städning, typ konstiga ställen som man inte har tänkt på så mycket innan. Herregud!  Har i alla fall börjar lite smått idag, och ska fortsätta imorgonbitti när jag är ledig hela dagen.

Nåja, ska gå och göra ett ryck nu. Sen ska jag hem till Niklas och ha myskväll om han har kommit hem ;)

Hejs!


Trööött!

Jahapp, klockan är precis 04.44, börjar bli alldeles seg i skallen. Slutar dock om drygt en timma, så det blir full fart hem till sängen kan jag ju lova.

Annars så har helgen varit trevlig. I fredags slutade jag 13.00, så jag åkte in till stan för att träffa Niklas och höra vilken överraskning han hade på G. Vi åkte till Elgiganten, där han gick fram till TV-spelen och så fick jag välja vilket jag ville ha, så det blev ett Playstation med några spel. Däribland Guitar Hero, som jag förövrigt har gått och blivit hemligt förälskat i ;) Världens bästa Niklas!

Sen stressade jag in till stan och snabbshoppade en outfit för kvällens firmafest. Förfest på furuberget klockan 17.00, innan det bar av till restaurang furuborg. En mycket, mycket trevlig fest var det! Kring 22.30 åkte vi till David, sedan avslutade vi kvällen på Valdinos. Kanske inte världens mest lyckade pubrunda. En OK-pubrunda, kan man nog närmare bestämt säga.
Lördagen vaknade jag rejält sliten, var och käkade. Sedan blev det soffläge och TV-spel fram till sju. Sen tog vi oss ut och hälsade på några bekanta till Niklas, och mina föräldrar.
Idag sov jag som en stock fram till klockan tolv, sedan bar det av till Lakafors för att hälsa på Niklas familj. Sen har vi storhandlat och käkat tacos, haft främmande av mamma, pappa, Mattis och Rosanna. Har även lirat en hel del "Gitarr".

Ja, det var min helg.

Inget lägenhetsbyte blev det heller som jag trodde. Den som vi var och kollade på var verkligen jättehäftig, men det var som att alla jävla rum var alldeles, alldeles för små. Helt sjukt. I det största sovrummet gick det knappt in en dubbelsäng, tom vardagsrummet var för litet. Det låter säkert helskumt med tanke på att det ändå var 78 m3 (eller i verkligheten 74m3) Men 7500:- kronor var den verkligen inte värd. Tråkigt värre. Men nu har vi lite andra planer på G.

Nä, nu måste jag hjälpa till litegrann.





Älskar dig Niklas.

Seg helg.

Nu kände jag att det var väldigt aktuellt att uppdatera min blogg, med tanke på att det var en dryg månad sen sist. Jag har bland annat hunnit vara i Gran Canaria i två veckor med familjen. En helt underbar, totalt oförglömlig resa med de personer som står mig närmast hjärtat. Där har vi fått uppleva en hel del, bland annat en långvandring från Playa del Inglés genom Maspalomas öken där det inte fanns någonting annat än sand och nudister. En dag på Anfi beach, där jag, Rosanna och Mattis tog en ride med bananbåt. En dag tillbringade vi på Kanarieöarnas största badland, förutom massa coola rutchbanor fanns även några sjölejon som tyvärr inte fick åka med i kanorna. Här fick  jag fick även den stora äran att ha en jättepapegoja på axeln, för att inte tala om bilden som hängdes upp bland allmänheten, haha. Sjukt lejd. Flera dagar ´tillbringade vi på en av mina personliga favoritstränder Amadores, där stranden består av vit sand från Västindien. Otroligt vackert ställe. Det var även här jag blev anklagad av en ful pervers kärring för att ta typ "bikinibilder" på henne för att sedan lägga upp på nätet, när jag stod och SMS:ade min försvunna pappa. Det var nog en av de gånger som jag blev mest förbannad under dessa två veckor, men även en av de knäppaste sakerna när man tänker efter såhär i efterhand. Vi åkte en båttur med (Gl)assbottom ferry'n till en gammal fiskeby med en mysig liten strand som jag givetvis inte kommer ihåg namnet på just nu. Vi fick inte se några delfiner eller hajar men både jag och Rosanna lyckades flasha brösten när vi tog ett svalkande dopp i Atlanten.
Vi inhandlade en hel del smink och annat krafs på tax-free butikerna. Åt buffé med kinamat, som den var god! Ja, en riktigt härlig resa med andra ord. Kan ju inte direkt påstå att man var supernöjd att komma hem till världens värsta pissväder här i Piteå. Det som trots allt kan kännas skönt när man kommer hem är att komma in i vardagen igen, plus att man får träffa en viss äskling också  ;)

Jag och Niklas har förövrigt, eventuellt fått en ny lägenhet som vi ska flytta in i. En trea på Uddmansgatan mitt i stan, som vi snart ska få se. De som har lägenheten är på semester fortfarande, men vi har listat ut att det bara är några år sedan den blev totalrenoverad så det är nog egentligen inte så mycket att fundera över, men SOM man är nyfiken. Det är nog en av de saker som ligger på topplistan i händelseväg just nu. Himla kul!

I helgen har vi haft världens segaste helg. Både jag och Niklas har gått omkring som två tjurskallar, speciellt igår. I Fredags var vi och käkade, sen fönstershoppade vi lite innan vi åkte ut till vitsand och degade. Det var mysigt :) Igår vaknade jag med världens mest uttorkade ansikte, så vi gick in till stan och handlade lite grejs. Sen hälsade vi på Micke, Jenny och Melvin. Efter det så blev Niklas typ sjuk, och stackarn lider än. Jag är inte avis. Idag vet jag då inte riktigt vad som händer, håller på att svälta ihjäl så man kanske ska gå och handla någonting att äta?

Älskar dig Niklas.



See ya later!


RSS 2.0