Lärorik helg.


Hemma efter en weekend med mamsen i huvudstaden. Vi var ju som sagt och hälsade på Rosanna som gör sin 6-veckors praktik där nere, så vi åkte framförallt för att få krama om henne och se att hon har det bra men även för att shoppa lös i alla miljarder butiker som finns där.
Dock fick jag en lite trög start på min semester. När jag satt på planet och kollade igenom min biljett hem, så insåg jag att jag hade bokat flyget en dag för sent än vad som var tänkt. Dock kan jag ju faktiskt inte skylla på någon annan än mig själv i det läget, tyvärr :) Så det var bara att boka om den direkt när jag anlände på Arlanda. -500:- Jippi.
Gick därefter och väntade på att bagaget skulle komma glidandes ut på bandet och efter jag hade stått där i 40 minuter, ensam kvar, hoppfull och utan resultat insåg jag att allting inte var i sin ordning.
Det som inte får hända, hände och mitt bagage är fortfarande på vift någonstans där ute i världen? Fan. För de som inte vet är jag inte direkt känd för att kunna packa typ 5 kg utan mina bagage brukar sluta som lätt överviktiga.
Förutom att 25% av tiden under resan gick åt till att jaga väskor, telefonväxlar och någon telefon att ringa från (eftersom min laddare fortfarande är kvar i bagaet) så fick jag inrikta min shopping på att köpa saker så att jag inte skulle behöva springa i samma kläder i fyra dagar, jaga fotriktiga skor (är inte en sådan person som springer runt i högklackat varje dag) och dessutom fick jag köpa en ny uppsättning smink, vilket ju kanske inte är så hemskt tråkigt men ändå.

Hur som haver så ska jag inte säga att resan har varit pest, för jag har faktiskt haft den lugnaste och mysigaste semestern någonsin tillsammans med mamma. Vi tillbringade två nätter på hotell Amaranten och fick käka sån där god hotellfrukost. Vi har inte stressat en sekund, förutom när jag har varit vansinnig på SAS. Men lite småroligt är det nog ändå måste jag väl erkänna. Det är jag och Stig-Helmer i sällskapsresan, huhu.
Jag har lärt mig att jag aldrig mer ska packa några viktiga saker i resväskan under mina kommande resor och aldrig mer ska jag packa ner mer än 5 kilo. Har ju dessutom insett att man visst klarar sig utan materiella saker och att livet blir vad man gör det till. Jag och mamma är helt övertygade om att det var en prövning för mig :) Samt att jag har haft en väldigt snedvriden syn på Stockholmare, alla som jag träffat har varit otroligt trevliga ju! Har dessutom lärt mig att 95% av alla på SAS är stora svin, egentligen.

Man får se det från den ljusa sidan. Här sitter jag nästan pank med en extra resväska, ett par extra skor, en extra tandborste, några extra troller, lite extra smink, några extra tröjor och ett par skitsnygga jeans. Och om väskan inte är tillbaka om en vecka till så står SAS i en rejäl skuld till mig kan jag lova.

Tack för en mycket lärorik, trevlig, mysig och väldigt rolig helg!

Nu ska jag och jobba!

RSS 2.0