Hola!

Dags för en liten update känner jag. Blev precis less på att det krånglar så mycket på jobbet. Hatar att fråga om hjälp. Synd för mig. Åja, om cirka tio minuter är det ju mat!

Har i alla fall haft en mycket trevlig helg. I fredags var jag och älsklingen ut och käkade filé black and white med idaho-potatis, sjukt gott var det. Sen var vi ute och latjade med bilen runt på olika bostadsområden i Piteå och såg ut vilka hus vi helst ville ha. Vilken tur att vi har samma smak i båda fallen när det gäller hustyp och område. Så sjukt irriterande att det bara finns urtråkiga, ointressanta hus till salu nu. Hur länge ska man behöva vänta? Jag blir så frustrerad när jag inte ser någon ljusning i det hela, alla säger ju att det tar lång tid så visst finns det i åtanke, men ändå...Jag vill ju pyssla med någonting roligt nu :)
I alla fall, så bestämde vi oss för att ha en TV-fri kväll så vi tog oss ett vinglas istället och satt och pratade istället. Myspys! Sen kom Rosanna och överraskade oss senare på kvällen :)

I lördags skulle vi åka på Vallsberget, men dom hade inga skidor för uthyrning så stackars fick åka hem istället och vänta medans jag och Mattis stylade i backen. På kvällen var jag, Niklas, Mamma, Pappa och Mattis ut och käkade middag på pentryt, det var också hur mysigt som helst. Sen följde Mattis hem till oss och så såg vi lite film, "Meet the spartans" (en fullkomligt värdelös film för den som vill veta!) och spelade dator :) Kul!

I söndags var vi ut till Niklas familjs stuga i Luleå, eller Klubbviken hette det nog. Supermysigt ställe på en ö med utsikt över havet. Säkert tio gånger vackrare på sommaren. Det var också roligt! Sen hade vi myskväll och såg TV...typ :)

Men andra ord, en helt fantastisk helg! Nu inväntar jag bara värmen och lite sol så kommer det säkert att vara 100 gånger bättre :)
Har funderat lite över påsken, vet som inte vad man ska hitta på då. Är sugen på att åka iväg någonstans, lite trist bara att lönen inte kommer in på kontot förrän efter påsk. Helt värdelöst :P Menmen.




Fantastiskt att Du finns i mitt liv. Tanken slog mig lite extra hårt idag. Jag älskar Dig och jag älskar er, min fantastiska Familj.



Hmh, väldans vad sentimental man vart då ;)



Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.


Håhåjaja. Snart har vi lunch, är sjukt hungrig. Känner mig pigg och fräsch idag, har mått lite sisdåär i veckan. Magen har varit helvild. Sen fick man ta smällen av att det inte blev något husköp igår heller. När priset passerade 1,2 miljoner, så beslutade vi för att hoppa av. Visst var det verkligen supermysigt och allt, men det är trots allt bara ett radhus. Tillsammans med allas goda resonemang så känns det bra. Det känns som att man kan hitta ett hus för 800 000 och sen renovera upp det för typ 400.000 för samma summa pengar. Då kanske man dessutom har en tomt också, och framförallt så får man bygga det hur man vill. Well, det är bara att leta vidare!

Idag har jag slöat, i kväll är Niklas borta så kanske syrran kommer och gör mig sällskap efter jobbet :) Sen kanske det blir ett besök till Luleå imorgon med Emmeli :) Snart är det helg!

Från ingenstans kom jag förresten att tänka på hur sjukt många korkade saker man har sagt och gjort i sina dagar. Haha, herregud. Tänk om man kunde göra saker ogjorda, och saker som man inte gjorde; Gjorda. Det hade varit det bästa!

Nåja, hejs!


Älskar dig Niklas.

Helgen är över.

Sitter på jobbet nu, började klockan 21.24 och har en hel fantastisk natt att se fram emot. Man hade ju absolut inte velat ligga framför TV:n och mysa ikväll, verkligen inte ;)
Det har i alla fulla fall varit en mycket trevlig helg, lugn och skön. I fredags slutade jag klockan 13.00, så jag åkte hem och slöade med en bok och lite frukt. Sen "powernappade" jag sisådär en och en halv timmar tills Niklas kom hem från jobbet. Jag vaknade med en bukett bredvid min sida. Han är bäst :) Fick dessutom en present av honom i Onsdags när han kom hem från Stockholm. En presentförpackning av Lancômes senaste parfym, "Lancôme forever", den luktade fantasktiskt gott. Min sötnos.
Hur som helst så var vi så slöa på fredagen så vi bestämde oss för att fortsätta i den banan genom att skippa matlagningen den dagen och käka en pizza istället. Och så var vi i Norrfjärden och frossade i godis. Mumma!
Kring nio åkte vi hem till mamsen och papsen och pratade lite strunt och frågade lite om råd. Vi har nämligen hittat ett hus som vi är intresserade av. I Torsdags var vi på första visningen av huset, och det var hur mysigt som helst. Imorgon ska vi på visning än en gång och göra en andra bedömning när vi nu har fått fundera litegrann över helgen så får vi då se hur det går :)

Hoppades ju på en solig helgen, men vad hände? Konstant pissväder i vanlig ordning, så på lördagen gick vi på stan en sväng och köpte lite PS2-spel som vi gick hem och nötte. Sen var vi på middag hos Klasse och hans tjej, mycket trevligt. Sen kom bäst-Rossa till mig och Niklas och var med oss ett tag. Mysigt :)

Idag har vi varit på våffelmiddag i Lakafors hos Niklas föräldrar tillsammans med Micke, Jenny och charmtrollet Melvin. Även det var otroligt mysigt ocvh trevligt.
Sen har vi bara tagit det lugnt och käkat tacos, jag har även mått illa som en gris idag, så jag fick mag-massage av Niklas :) Får se om man pallar med hela natten, just nu är jag ju kurerad med diverse mediciner.

Ciao!

Trött som Faeen.


Snart full dag. Har varit så sjukt trött i veckan så det enda man gör dagarna i ända är typ att längta tills man får lägga sig ner och blunda. Känns skumt, det är liksom inte jag.
Måste i alla fall åka förbi änb en gång och försöka få tag i posthelvetet. Fan vilket tjorv det är, har inte fått till adressändringen än. Igår kom ett brev i alla fall, som jag måste skicka in. Minst 3 veckor efter jag ringde och fixade det. Gah, jag blir galen.

Efter jag har varit där, så blir det nog en snabbstädning och en snabbdusch. Sen bär det mer väldigt stor sannolikhet av till mamsen. Tänkte ha myskväll, och jag är såå peppad.

Nä, nu måste jag göra någon nytta.

Hejs!

RSS 2.0