God Jul!

Helt plötsligt var det julafton igen. Har inte haft mycket till julkänslor, vilket i och för sig beror på att man har omprioriterat julen lite i år. Har faktiskt inte ens julpyntat någonting, lite tråkigt kan man väl kanske tycka. Men den 26:e är det ju faktiskt sol och bad som gäller, och då känns det på något vis som att tomtar och julglitter inte passar in ;P Någon julklapp har det faktiskt blivit till de nära och kära. Även jag har fått mig lite julklappar, när jag och Niklas bestämde oss för att ha en spontan mini-julafton i lördags. Sötis, dessa tackar jag så hemskt mycket för än en gång.

Vad hände i helgen då? I fredags hade vi tjejfest hos Emmeli. Det var himla kul att träffa chicksen och höra hur allting var med dem. Det är inte allt för ofta man ses sådär, så det är alltid lika trevligt! Sen blev det utgång på Toxic, som vanligt var det väl okej, men samtidigt någonting man lika väl kunde ha struntat i.
I lördags bjöds det på god middag hemma hos Niklas med hans bror, Jenny och deras underbart söta son, Melvin. Vi drack något vinglas och småsurrade litegrann. Mycket trevligt!

Igår var jag en sväng i stan och träffade Carro, vi käkade lunch och julshoppade litegrann! Sen åkte jag och Niklas ut till Lakafors och hälsade på hans mor och far. Sen bjöds det på middag här hemma i Vitsand. En mycket trevlig dag, även denna.

Funderar på att eventuellt gå och duscha och snygga till mig innan det bär av till släkten. Nu är det förövrigt bara typ 56,5 timmar kvar innan vi sitter på flyget, känns helskumt. Ofattbart på något sätt :)

Ha nu en riktigt trevlig julafton!





Niklas, du är helt underbar.


Juuul!


Julen närmar sig med stormsteg, likaså resan till Kanarieöarna. Fast först och främst ser jag fram emot fredag då lönen kommer in på kontot. Måste däremot in till stan och fixa lite grejs till resan, plus julen. Lär ju vara kråktjockt med folk, sjukt jobbigt. Har dessutom fått lite försmak på julen idag när SCA bjöd på en jultallrik till luch, och den tackar vi för :)
Nu måste jag skynda mig till stan, ska nämligen möta upp Carro på stan och ta en fika med henne. Sen ska jag nog och hälsa på Jenny och Therese, kan eventuellt bli lite pepparkaksbak. Om inte annat lite skvaller och en film? :)



N, Du finns i mina tankar varje sekund ;)



 

Jag, superlejd i en ful tomtemössa från förra julen! Den bjuder jag på, haha!




God Jul!

Coolt.


Har haft en mycket trevlig helg! Fredagen blev lugn, var hemma hos mamma och pappa en sväng sedan åkte jag in till stan och var med Niklas. Vi käkade en GI-burgare på Max och sen lyckades vi hyra två sjukt dåliga filmer! Somnade på soffan och vaknade några timmar senare med nackspärr, inte helt konstigt med tanke på att jag hade bunkrat upp med ett gäng kuddar under huvudet. Hur som haver så var det superskönt att vakna upp och slippa vara bakis. Vi åkte ut till Niklas föräldrar i Lakafors och käkade myslunch där :) På kvällen drack vi några drinkar och något vinglas tillsammans med David och Danne, sen var åkte vi lite bil ut till Gläntan och kollade på stjärnor samt fjortisgroggade, haha! Var även ut på krogen en snabbis.
Igår hade vi världens slappardag med chips och dricka. Sen var jag hem till mams och paps och hälsade på, grattade även morfar som fyllde 83 år.

Idag känns det mer eller mindre jobbigt att överhuvudtaget leva, kanske nu inte så allvarligt som det låter men jag lyckades för det första fucka till det i morse eftersom jag försov mig. Så dumt och förbannat onödigt...
Sen att vissa personer aldrig ger sig gällande vissa saker, gör mig sjukt irriterad. Sist men inte minst känner jag mig less på att folk kan säga så otroligt idiotiska saker, att folk snackar dynga är väl egentligen ofrånkomligt.

Hej Niklas! ;)



Hola!


Torsdag, snart fredag. Har gjort en grym insats på Accra idag, hela 1,5 timmars arbete. Sen fick jag åka hem :) Bestämde mig därefter att få tummen ur röven, och aktiverade mig med ett Combat-pass hemmavid, så jag ger en minieloge till mig själv för det! Snart är det ju faktiskt bikinidags och beach 2007/-2008 som gäller, närmare bestämt 13 ynkliga dagar. Som jag ska sola!

Iaf, tänkte stretcha lite nu så jag slipper få ont i kroppen, sedan blir det duscha och traska in till stan en snabbis och kanske dricka lite kaffe med Niklas :)

Satt och kollade på lite bilder som jag har på datorn, och jag fick lite vackra minnen av denna älskade varelse som idag inte är i livet, men som jag saknar otroligt mycket.


Etna


 

image26




Ha en trevlig dag! :)

Måndag igen.


Då var även den helgen över. I fredags blev det något vinglas och mys framför Idol-finalen. Var även ut en sväng med brorsan på coolpentan, haha. I lördags var jag och Niklas ganska slöa, vi såg film och var iväg och käkade på pizzerian i Djupviken. Sen var jag och David bjuden på fest hos en ABB-kollega, så vi var där ett tag innan vi gick vidare ut. Sov sjukt länge idag, vilket kan vara förklaringen till varför man fortfarande är vaken; 03.55. Har tillbringat största delen av kvällen med syrran. Typ haft girltalk, tittat på massa lejda bilder, och sett Simpsons-filmen för typ 5:e gången. Himla trevligt! :) Har ju fått träffa sötisen idag också, så det känns ju underbart ;)
Är resurs imorgon, känns lite trist som vanligt. Men jag tänkte ta itu med en del andra grejer. Bland annat städning+tvätt och träning. Kanske eventuellt färga håret, och lite andra saker som jag har funderat kring en del. Hoppas även på att få tillbringa kvällen med en viss Niklas, och allting ser än så länge ut att gå enligt planerna ;)

Snart bär det av till Puerto Rico, sjukt skönt att få lite semester.God mat, sol, bad och värme, tillsammans med familjen. Inte illa :)

Helvete!


Fan, det känns som att jag håller på att bli galen. Jag är så sjukt less på mig själv. Sjukt jävla less så det finns inte. Varför ska livet vara fullt av svåra beslut som egentligen inte alls är ett dugg svåra. Åh, jävla piss!

Just nu så ja...Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

RSS 2.0