Den 24:e November...

24 November, va? Ja....tiden rusar verkligen.

Kände att man kanske ska göra en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv. Inte för att det är särskilt mycket som är tillräckligt intressant att förtälja men...ändå!

Livet på Klumgatan rullar på och snart har 4 månader gått sedan vi flyttade in. Jag trivs som fisken i vattnet faktiskt. Fast det tog sin tid, och inte förrän vi hade renoverat om de rum jag hade på min önskelista så kände jag liksom det riktiga lugnet i kroppen. Aldrig sedan den dagen jag flyttade hemifrån har jag haft några julkänslor heller, förra året sket jag i att plocka fram en endaste julsak faktiskt men i år känns allting helt annorlunda. När vi besökte IKEA förra helgen inhandlades en del julpynt och julgranspollor. EN utegran är fixad, och den ligger så fint under snön som nattens snöoväder lämnade efter sig. Förra veckan bakade jag och syrran, och dagen efter det fick Niklas också äran att plocka fram förklädet och bistå med sin kunskap gällande bakning. Kul var det! Jag ser fram emot helgen, då blir det riktig julpyntning!

Hur som haver, den gångna helgen hade trots vädret en del saker att erbjuda. I fredags var jag, Niklas, David och Jonte i Älvsbyn och hälsade på på Carro och Rickard. Dom hade en baslåda och ett slutsteg som skulle monteras i bakluckan. Så det blev jag, Carro kvar i läggan och Linda joinade oss senare på kvällen också. Mycket trevligt var det, synd att kvällen gick så fantastiskt fort. Nästa gång får vi börja typ 15.00 istället, huhu ;P
Under lördagen var jag, Niklas, Maria , Melvin och Rosanna på julmarknaden i Öjebyn. Det tog väl cirka 3 minuter att gå igenom den i snabb fart, men vi lyckades fördriva tiden rätt bra ändå.
Kvällen spenderades hemmavid med ett glas vin framför TV:n. Jag somnade visst på soffan och var nära att döda Niklas när han försökte vara snäll och ta med mig till sovrummet, haha. Förmodligen sov jag som en gris, därför tyckte jag att det var lite småkul när han berättade det dagen efter :)

Igår städade jag litegrann och vi var iväg och täckte över Niklas och Mickes båt. Sen var Niklas pappa förbi en sväng och hälsade på också. Sen blev det filmmaraton, bland annat "Step Brothers" en djävulskt sjuk men rolig komedi om två 40-åriga män som fortfarande bor hemma när deras mamma resp. pappa helt plötsligt bestämmer sig för att gifta sig och flytta ihop. Helt klart sevärd film!

Näe, nu ska jag göra mig färdig för jobbet! Ha en trevlig dag! 


RSS 2.0