Ny vecka.


Kan ju börja med att säga att jag har haft århundratets mest fantastiska helg. Var ju som tidigare nämnt på SPA i fredags, en gåva från min underbara sambo. När jag kom ut därifrån så hämtade han mig, och vi åkte till Norrfjärden och handlade godis. Sedan fick jag veta att han hade bokat bord på Valdino klockan 20.00, väl där så käkade vi en 3-rätters oxfilémeny och drack vin, sjukt gott och obeskrivligt mysigt. Vi tänkte avsluta kvällen med utgång, men vi åkte till mor och far istället och snackade lite skit.
Hur som haver var kvällen helt oförglömlig. Tack älskling.

Under lördagen var vi och shoppade lite saker på stan, Niklas fick sig en ny outfit och jag böt en tröja. Sen käkade vi på Arbaillo. Vi åkte ut till Lakafors en sväng där dom höll på att bygga om toan, sen lagade vi pepparstek och bara mös hela kvällen. Även denna dag var helt fantastisk.

Igår var det ju som vanligt pissväder så vi låg typ till 18.00 på kvällen, sen var vi och köpte en liten kattunge, som förövrigt ligger och sover bakom mitt arsle nu. Vaknade typ 03.00 i morse av en tokig kisse som ville leka. Känns supermysigt, men samtidigt kan jag inte låta bli att änna ångest när man har tagit henne från hennes familj, och att lillan känner sig uttråkad över att vara här. Huvva.

image31


Nåja, jag har i alla fall haft ett av mina livs mysigaste helger vill jag lova. Tack min älskade för allting som du tillför i mitt liv. Du är bäst i världen.

Puss!

Helg!


Så sjukt skönt med helg, har långhelg dessutom vilket betyder att jag slutade i gårkväll och börjar inte om att jobba förrän måndag eftermiddag. Det har varit en tuff vecka, även fast jag tycker att det är helt okej att jobba övertid ibland, så känner jag att det sliter mer på hälsan nu när man jobbar 3-skift. Tidigare var det ju bagateller, typ. Har i alla fall sovit som en stock inatt och klockan 16.00 ska jag på SPA-behandling med helkroppsmassage, ansiktsbehandling och hela kittet. Fick det som en överraskning av älsklingen. Sen ska jag vara klar till klockan 20.00 igen av någon outgrundlig anledning? Jag gillar överraskningar även om det kan driva mig till vansinne av nyfikenhet också ;)
Nä, nu ska jag göra ett ryck till stan och luncha, lämna igen ett par skor, köpa ny mascara och kanske investera i ett annat par skor. Kolla om jag hittar någon söt vår-outfit och sen gå på systemet.

Ha en bra dag, det ska jag ha! :)

Tisdag.


...och inte en bra dag idag.



/Fanny


Söndag.

Ja, då var man på jobbet igen, känns lika segt varenda söndag. Funderar på att eventuellt kompa ut tidigare idag. Kommer förmodligen att vara själv från typ halv fyra så det kändes inte sådär superkul faktiskt.
Helgen har varit sisådär kan man väl säga. I fredags efter jobbet åkte vi hem till mamma och pappa och drack ett glas vin, sen var vi på Valdino en sväng. Trevligt var det :)
I lördags var jag och honeypie på stan och strövade omkring. Niklas köpte en dator och sen käkade vi på Arbaillo. Sen shoppade jag lite och sedan cabbade vi ner och hämtade Niklas bil i Vitsand. Där hakade Rosanna på, och vi cruisade runt i stan lite, och handlade godis på Godishuset i Norrfjärden. Sen åkte vi till Älvsbyn, där Carro och Isabel och hela gänget partade. Vi satt och pratade med dom någon timma innan vi åkte hem igen. Mycket trevligt!
I dag har vi varit hos farmor och fikat, sen käkade vi grillat för första gången i år. Finns ju ingenting som klår grillat kött!
Sen har vi inte fått så mycket mer gjort faktiskt. Sjukt intressant inlägg va? Haha. Får utveckla mina tankar någon annan gång, för nu måste jag jobba!


Puss!


Halleå!


Gah vd trött jag är! Ville verkligen inte kliva upp i morse. Fick mig däremot ett riktigt hett uppvaknande såhär på morgonkvisten. Halvt sovande, halvt vaken kom jag till jobbet 05.59. Lagomt stressad på grund av den hemska vindrutan på bilen som inte ens med alla krafter i världen gick att skrapa bort isen från i morse. Hur som helst; parkerade och skulle som alla andra vettiga människor i -10 graders kyla stoppa in motorvärmaren och vad händer? Jo, det börjar spruta eld från kontakten så jag bränner mig som en gris på handen. Släpper kontakten i all min skräck och springer iväg. Aj, säger jag bara!

Nåja. Då vet ni det.

I fredags i alla fall, så var Niklas i Stockholm så jag jobbade extra från 15-19. Skyndade mig hem för att snabbduscha och sen gå ut och äta oxfilé med Emmeli och Madde på Ängeln. Efter det så gick vi på Nodo och drack kaffe och skvallrade lite. Rosanna anslöt och sen gick vi till Madde och såg Beck. En riktigt mysig tjejkväll med andra ord.
På lördagen var jag och Rosanna lite crazy och åkte till Luleå och shoppade lite. När vi kom hem hade my dear kommit hem, så vi slöade ett tag och lagade middag senare på kvällen och drack ett vinglas. Sen gick vi förbi David där Carro och gänget var. Det blev en cider eller två där och tänkte avsluta kvällen med att gå ut. Givetvis var kön till Kalles som vanligt gigantisk så vi sket i det och traskade hem istället. Men trevligt var det ändå!

I söndags hade vi en riktig slödag, med tacos och godis. En riktigt trevlig helg i alla fall!

I går var vi hos Niklas mamma och pappa och käkade middag, sen var vi förbi Micke och Melvin och drack lite kaffe. Efter det så åkte vi förbi broders nya lägga med en kortläsare. Sjukt mysig lägenhet, blev lite avensch :) Sen såg på "100 höjdare" om en gubbe någonstans i Amerika som sålde sitt bajs(?!), och om en skogstokig nudist som jämt var naken. Haha. Sjukt bra program :)

Näe, nu ska jag göra lite nytta!

Puss!

Aaaaaaaaaarrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhh!


Förbannade kukhelvete! Har suttit och ödslat en jävla halvtimme av mitt liv på att skriva en blogg som far åt helvete när jag ska spara den!

Åååååh, jag blir så arg. Jag blir så jävla arg!







- En puss till min älskade!








*SLAM*

Snart helg.

Snart var det helg igen. Skönt som tusan vill jag påstå. Känner mig lite halvt irri bara för att vi måste ut på beordrad övertid imorgon. Dock är det bara en halvårsuppföljning, men ändå. Det är inte precis någonting man ser fram emot när man egentligen är ledig och verkligen inte känner för att "jobba".

Helgen är i alla fall oviss, kanske en fika med Emmeli och någon mer en dag. Sen tänkte jag vara lite social med familjen, plus att jag hade tänkt hinna med massa mys. Plockade fram en fläskfilé idag som jag hoppas få njuta av imorgonkväll ;) Sen hoppades jag även denna helg på lite sol och värme, men det såg mörkt ut med det. Speciellt när det snöar så mycket nu.

Har i min egen lilla värld suttit och funderat en massa. Bland annat har jag kommit fram till att det finns alldeles för många "måsten" i var och varannan människas liv (den tanken har väl i och för sig slgait mig ett X antal gånger förut). Vi tvingas nästan leva inom samhällets sk. "perfekta" ramar för att inte verka mer knäpp än någon annan, och det stör mig så sjukt mycket. Aldrig står det i en tidning; Gör vad du vill med ditt liv för att just du ska känna dig lycklig och tillfreds. Nä, jag gruvar tills den dag mina barn växer upp och tvingas inse vilken sjuk värld vi lever i.

Vad gör dig lycklig egentligen?

Hallo!


Längesen sist.

Jobbar för fulla muggar nu men arbetsbördan blev way too big, så jag sätter mig framför datorn och strirrar lite istället, höhö. Är sjukt trött och framförallt sjukt less. Less på att jobba 3-skift. Nätterna tär både psykiskt och fysiskt känner jag. Sömnen får man ingen ordning på, jobbar man äntligen Fm och ser fram emot att göra någonting roligt på kvällen så är ändå sängen det första man tänker på när man kliver in genom ytterdörren klockan 14.00. Vändskiftet får vi ju på köpet, så när vi vänder från ex. natt till Em som vi gör i morgon, så måste vi hit klockan 15.30,  när man har vaknat till och klätt på sig med andra ord. Och vad händer då när man kommer hem 22.15? Ja, har man tur somnar man så man orkar kliva upp i vettig tid där nästa dag, så man slipper vakna 13.00, dvs; En timma innan man ska börja igen. Annars får man vaka för sig själv för att resten av världen ska upp och jobba dagen efter. Dom veckor man jobbar natt och börjar 22.00, vad händer dessa kvällar? I princip ingenting. Jag blir stressad av tanken på att ta sig en tupplur innan jobbet så man inte är så trött, bara för att jag känner att jag inte har tid med det för att det finns tusen andra saker som jag EGENTLIGEN borde göra. Jag orkar inte börja se någon film som man ändå inte hinner se klart. Sitter med arbetskläderna tätt vid min sida och mobilen i ena handen och räknar varje minut till det är dags att åka iväg och jobba så man får göra bort det någon gång! Konstant stressad över tider, över att aldrig få någonting vettigt gjort och att jag sover för länge på dagarna. Dessutom blir kroppen utmattad av alla veckans olika mattider, förut var man duktig och käkade frukost, lunch, middag och mellanmål på relativt fasta tider. Detta har slutat med:

FM:
*En macka till frukost i farten 05.30
*En frukt 08.30
*Lunch 11.00
*Middag 17-19

EM:
*Frukost 11.00
*Middag 16.30
*Någonting kl. 22.30 när man kommer hem.

NA:
*Frukost 14.00
*Middag 17-19
*1-2 Kvällsmackor 00.00
*En frukt 03.00

Och man mår därefter. (Med eventuella undantag)

Jaja, nu har jag gnällt nog för idag.

I övrigt så har jag haft en mycket mysig helg.

Var i Luleå med Kicki och Jenny efter jag slutat jobba i fredags. Fönstershoppade mest och dreglade över ett par skor som inte fanns i en endaste jäkla skobutik i hela luleå - i min storlek alltså. Trevligt var det i alla fall! Somnade 22.00 i fredags och förstörde våran myskväll med 3 timmars oavbruten snarkning istället. Romantiskt.
I lördags såg vi film under dagen och jag färgade håret och fick hjälp av systeryster. Sen bar det av till Micke, Jenny och Melvin. Där lagade vi en god middag och drack lite vin, sen gick vi hem och jag sträckte halsmusklerna efter en rejäl vurpa. Kul var det, eller inte att ramla kanske. Men i övrigt :)
I söndags väntade jag hela dagen på att åka och jobba. Fick inte ett piss gjort i vanlig ordning.
I måndags däremot så hade jag och Niklas besök av våra föräldrar och syskon. Vi bjöd på ungsbakade laxfiléer med romsås och potatis. Det var också supertrevligt! Avslutade kvällen med -jobb
I morgon ska jag; Jobba, komma hem, och sova.

Tja, vad säger man. Förutom att skiftgången håller på att driva mig till vansinne så är livet fantastiskt på tusen andra vis.
Har en fantasktisk sambo att dela mitt liv med, hade inte kunnat vara bättre. Me like you honeypie! (Haha, stolt över ditt nya smekis?) ;)

Puss och gunått!

RSS 2.0