Veckorna går!

Idag blir det en kort arbetsdag, började nämligen 15.30, och slutar 22.00, grymt skönt. Näst sista passet innan man går på helg. Blir dock några timmars arbete på söndag, ska inventera färdigvarulagret på Setra vilket känns lite småjobbigt just nu men...

Hade i alla fall en trevlig helg. I fredags städade jag faktiskt läggan, det var välbehövligt kan jag ju tillägga. Nu ska jag bara försöka tillbringa så lite tid som möjligt i den så man inte stökar ner så förbannat mycket hela tiden. Konstigt det där, trots att man bor själv så lyckas man på något underligt vis dra fram hur mycket saker som helst. Jag har en tendens till att sysselsätta mig med saker, och sedan skita i att lägga undan det på en gång. Både dålig och jobbig vana!
Hur som haver så var jag även på en mysig middag hos mamma och pappa. Det blev även något vinglas och sådär, innan man åkte in till stan. Väl inne i stan så tänkte jag gå och fixa en stämpel på Valdino, insåg rätt fort att jag skulle vara tvungen att stå i kö rätt länge, så jag avstod från det och gick till David där det var fest i stället. Det var roligt, en galen förfest ;P Fick även i mig några Minttu, som jag såhär i efterhand inser att jag lika väl kunde ha avstått från att dricka...menmen.

Under lördagen var jag sjukt bakis, men kring sex-snåret på eftermiddagen kunde jag stå på benen igen så jag knallade in till stan hos Niklas. Vi bestämde oss för att ha en lugn myskväll med film och godis :)

Nåja, nu ska jag gå och se hur det går för maskinen. Som det tar lång tid!


Sjukt roligt!


"...heter det fyrdjursdriven, eller fyrhjulsdriven bil?"

Sjukt roligt!

Om tre timmar gör man helg! Fastän det blir en "korthelg" med tanke på att man måste ut och jobba 22.00 på söndag. Haha, huvudsaken man hinner se jultomten på skyltsöndag, visst?
Ikväll ska jag nog hem till mams och paps, middag+ett vinglas eller två kanske? Får se om man eventuellt pallrar sig in mot stan under kvällen. Frågan är vart man ska gå ut nu när Karls Källa har klappat igen? Mitt favvohäng, haha!
Imorgon kan det bli finmiddag+bio i Luleå med Niklas, det ser jag också fram emot ;P Ska även försöka vara lite aktiv och inte bara sitta hemma och slöa under dagarna. Kanske ta sig en tur på berget och leta efter någonting coolt.

Ha det bra!

Vart tar tiden vägen?


Redan torsdag, Fan vad veckorna går fort. Snart är det helg igen, vet dock inte riktigt vad som står på  schemat inför detta veckoslut. Eventuellt kan det bli en tur upp till Haparanda/Torneå, eller rättare sagt Alko, imorgon med David, Isabel och gänget. Det finns ju inte så mycket annat än sprit att köpa där så att det verkligen lönar sig och jag som har bestämt mig för att inte dricka så mycket sådant i onödan, full och konstig är vad man blir. Dessutom hade jag fått ett fruktansvärt tråkigt brev i posten idag, som inte var direkt välkomnat av plånboken just nu. Jag måste ju spara fickpengar till resan som bär av om en dryg månad. Gaaah!

I veckan har jag förövrigt knappt fått någonting gjort känns det som. Det har i och för sig inte varit fy skam det heller kan jag väl tycka. Jag har varit med Niklas och haft mycket trevliga filmkvällar istället. I tisdags bjöd Niklas jag och David på en jättegod middag, och igår var vi ute och körde lite i hans nya bil. Vi hann dessutom vara förbi Emmeli och Micke i deras nya hus som faktiskt Niklas bodde innan dem. Jättemysigt hus! Sen käkade vi på Max, och sedan drack vi te. Vi bestämde oss för att ha en helt TV-fri dag och istället sitta och vara sociala.

Jag håller nog dessvärre på att bli lite krasslig, jobbigt värre. Det som stör mig nästan mest är att det aldrig bryter ut till 100%, utan det stannar typ på gränsen till att ligga kvar i sängen och förbli avsmullen resten av dagen, eller att först knapra i sig piller och dränka sig i nässpray, därefter försöka se glad och nöjd ut och knega sig igenom ytterligare en arbetsdag. Brukar för det mesta sluta med att man far ändå. Det är väl i och för sig på gott och ont det där med att slippa vara sjuk "på riktigt".

Näe, nu ska jag fara och skjutsa Niklas till "Nordiska Bil" så han får hämta sin bil.

Ha're!

ABB


Jahapp, här står man och häckar på jobbet. Trumlar diverse produkter, och kör en maskin som verkar ta väldigt lång tid på sig. Därför tänkte jag fördriva lite tid med en blogguppdatering.

Har haft en mycket trevlig helg. Fredagen blev väldigt lugn, var hem hos mamma och pappa en snabbis på eftermiddagen, sen var jag och Niklas förbi Emmeli och Danne och skjutsade dom sedan vidare till Isabel. Sen hyrde vi två filmer och köpte med en lyxmiddag från Max. I Lördags var jag extremt duktig som hade tagit på mig ett arbetspass på Setra, i slutet av dagen kunde jag fastställa att det var en av de jävligaste arbetsdagarna i hela mitt liv. Det gick väl i och för sig ganska bra när verket gick som det skulle, men när det väl började rackla så tog det aldrig slut på helvetet. Haha, jaja...sånt som händer, ganska kul såhär i efterhand ändå.
På kvällen blev det i alla fulla fall en finmiddag hos Niklas med Danne och David. Som pricken över i:et så smuttade vi på Champagne. Näe, den kvällen blir Fan svår att bräcka när det är min tur att bjuda tillbaka ;) Otroligt mysigt var det!
I Söndags så hade jag mest ont i magen, såg på film...var hem och önskade pappa en trevlig dag och sen åkte jag till stan igen.

Jobbar till 22.00 ikweel, sen kan det nog bli så att Niklas får besök :)

Näe, kanske man ska göra någon nytta! Ha det!

Daaaamn!


Sjukt irriterande. Jag jobbade ju som tidigare nämnt till 06.00 i morse, somnade kring 07.00 och vaknar klockan 11.00 fortfarande lika trött som innan man lade sig...typ!? Jävla skit, tur att man har hunnit med något uppiggande samtal sådär på morgonkvisten, då slipper man ju ligga och gräma sig över en massa onödiga saker som bara gör en förbannad ;)
Funderar dock på att börja kliva upp snart. Bland annat för att TV:n bara visar en massa crap, "doktorn kan komma" som kanske inte är en av dom bästa serierna som gjorts, så jag känner definitivt att det börjar bli dags att röra på sig. I dag kör vi vändskift, det betyder att vi börjar 15.30 och slutar 22.00 ikväll istället, för den som ens bryr sig om det, haha.

Ha det! :)

;)


Känner mig förvånansvärt seg idag, trots att man ändå har sovit till typ halv två idag. Kan i och för sig bero på nattskiftet man går, vilket man inte är speciellt van vid. Jag har ju konstaterat att jag är en nattuggla, men jag börjar fan tvivla. Jag kanske börjar bli gammal? :)
Idag har jag varit och käkat lunch med Carro på Café Piteå, trevligt var det! Sen har jag även investerat lite kosmetika, bland annat en Elisabeth Arden - eight hour daycream, en Nouba foundation, och ett nytt hudvårdskit från Clinique. Om det är kylan och hösten det beror på, men huden blir så jäkla torr vid den här årstiden.
Sitter just nu och lyssnar på en av de mysigaste låtarna som jag har hört på länge, Timbaland ft. OneRepublic - Apologize, sjukt bra!
Ikväll blir det badminton med Niklas, David och Sandra. Därefter blir det att pallra sig iväg till jobbet klockan 22.00.

Nä, nu ska jag testa mina grejor :)

Puss!

Toppen helg!


Vilken trevlig helg jag har haft! Helnöjd med humöret på topp, kan det bli bättre? :)

Har förövrigt vaknat för inte så längesen. Gick på nattskiftet igår klockan 20.00-04.30, så det kändes fullt tillåtet att ta sig en liten sovmorgon. Snart ska jag iväg och fixa underskrifer till lönen på tre ställen till, så...

Ha det!


Vad är intressant?


Har typ suttit i fem minuter och försökt komma på någonting roligt att skriva, men jag vete fan :)

Har jobbat, fixat 1/4 av lönerapporten, rantat på stan och slösat för mycket pengar vilket i sin tur bidrog till ångestkänslor istället. Kanske inte dödligt allvarlig ångest, men jag får nog stoppa de mest onödiga investeringarna tillbaka i påsen och gå tillbaka med det imorgon, haha :) Dessa impulsköp.
Kan bli en sväng på Roasters ikväll tror jag nog. Skulle egntligen behöva ta mig en motionsrunda också, men jag är inte så överdrivet laddad för det.

Nä, nu ska jag duscha!

Jag bjussar på en grymt shysst bild istället, haha!

image25


RSS 2.0